Mesteri gondolatok a BLSZ1. 15. fordulója előtt!

Írta: Pestifoci.hu

   Az őszi utolsó fordulóra kerül sor a hétvégén. Többek között olyan kérdések fognak eldőlni, hogy ki lesz az őszi bajnok, ki fog kieső helyen telelni. A küzdelem valószínűleg óriási lesz, az utolsó nagy csaták következnek 2013-ban, amely minden csapat számára emlékezetes és izgalmas év volt.

BUDAFOKI LC (6.) - TESTVÉRISÉG SE (7.)
2013. november 23. szombat 13:00

 

   A Budafok a kezdeti nehézségektől eltekintve hazai pályán megbízható teljesítményt nyújt. Nem jellemző, hogy győzni járnak a Promontor utcába a csapatok. A Testvériség mindössze négyszer kapott ki, újoncként nagyon jól szerepel. Mindkét csapat számára fontos a győzelem, ha mostani helyezésüknél előrébb szeretnének végezni majd tavasszal.

 

Schróth Lajos (Budafoki LC): - Csalódott vagyok a múlt heti mérkőzés eredménye miatt. Meg volt a lehetőségünk, hogy az első ötben végezzünk a tavasszal. Több nagy helyzetet is kidolgoztunk a Voyage ellen, de a kapu előtt dekoncentráltak voltunk, így csak vereség lehetett a vége.
A Testvériség ellen ennek ellenére otthon nem is lehet más a célunk, csak is a győzelem.

 

Balogh István (Testvériség SE): - Az utolsó fordulóban úgy gondolom, rangadóra kerül sor! Mindent megteszünk, hogy győztesen távozzunk a tavaly még harmadik vonalban játszó Budafok otthonából, és ezzel nagyon jó pozícióban tudjunk "telelni"!

 

IKARUS BSE (13.) - UNIONE FC (9.)
2013. november 23. szombat 13:00

 

   Az Ikarusnak nagyon fontos ez a siker, mert pontvesztés esetén az a csúfság is megeshet a bajnokkal, hogy kieső helyen telel. Az Unione minden kétkedőre rácáfolt azzal, hogy a megerősödött BLSZ1-ben is tudja élvezni a focit, ráadásul szép eredményeket ér el. Ez sem lesz egy rossz meccs az biztos.

 

Krampek Nándor (Ikarus BSE): - Sok-sok elvesztegettet pont után, most egyet sikerült szereznünk a Testvériség ellen, de ismét nyert helyzetből kettőt ellenfelünknél hagytunk. Játékban helyenként végre mutattunk némi előrelépést.
Remélem, hogy az Unione edzője, Szabó András azért tekintette meg a meccset, mert van egy kis tartása tőlünk. Egy jó mérkőzést várok és remélem, hogy győzni tudtunk!

 

Szabó andrás (Unione FC): - Örülünk a múlt heti győzelemnek, úgy érzem megérdemeltük.
Egyik játékosomnak már sikerült megtalálni a góllövő cipőjét /Bódi Feri /.
Remélem, hogy a hétvégi mérkőzésen többen is követik őt, mert a nyugodt téli szünethez feltétlenül pontra vagy pontokra lenne szükségünk.

 

III. KER. TVE (1.) - VOYAGE SE (5.)
2013. november 23. szombat 13:30

 

   Ha nyer a III. Kerület a Budapest Kupa győztes ellen, akkor a BLSZ1. őszi bajnoka lesz. Ehhez egy döntetlen is elég lenne a kék-fehéreknek, de azt kudarcként fognák fel a Kalap utcában, annak ellenére is, hogy teljes csapattal a Voyage bárki ellen bravúrképes.

 

Varga László (III. Kerületi TVE): - Fontos pontokat szereztünk egy jó futballt játszó RAFC ellen, ha az utolsó passzoknál pontosabbak és koncentráltabbak vagyunk, akkor elkerülhettük volna az utolsó percek izgalmait!
A hétvégén egy jó mérkőzéssel szeretnénk búcsúzni a szezontól!

 

Bajnóczi Tamás (Voyage SE): - Nem játszottunk jó meccset, ám a Budafok nálunk valamivel összeszedettebben focizott és több lehetősége volt a 90 perc során a gólszerzésre, mint nekünk. Mivel ezekkel nem tudtak élni, végül mi szereztük a gólokat. Mit várok a hétvégétől? Legutóbb a 25-ös keretünkből 14 játékost tudtam benevezni. Van egy pár sérültünk és még több sértődöttünk, mindkét csoport száma hétről-hétre növekszik, előzőt sajnálom, utóbbival nem foglalkozom, mert az emberek nem változnak. Ha minden jól megy, lesz cserejátékosunk, ha nem, akkor is azt gondolom, hogy a pályára lépőink mindent bele fognak adni.


FERENCVÁROSI FC (16.) – RAFC (4.)
2013. november 23. szombat 14:00

 

   Olyan mérvű eltiltások sújtják a ferencvárosi csapatot, amelyek a versenyképességüket jelentősen csökkentik. Bár fontos lenne a hazai győzelem számukra, kevés az olyan csapat, amelyik ennyi fontos láncszem hiányát el tudná viselni.
A RAFC a múlt héten rangadót veszített hazai pályán a Kerület ellen, most nem engedhetik meg maguknak a pontvesztést.

 

Bitó Tibor (FFC): - A Vízművek ellen 70 percig nagyszerűen és taktikusan futballoztunk. További két eltiltás és újabb sérülések nehezítik a dolgunkat. Aki hadra lesz fogható, mindent meg fog tenni az eredményes szereplésért.

 

Vörös Péter (RAFC): - Rossz talajú pályán egy remek mérkőzést játszottunk a Kerülettel, ahol egy pontrúgás döntötte el a 3 pont sorsát!
Mindenképpen győzelemmel szeretnénk búcsúztatni az őszi szezont.


INTER CDF SE (8.) - PÉNZÜGYŐR SE (2.)
2013. november 23. szombat 15:00

 

    Az Interen nehéz kiigazodni. Kevésszer állt ki ugyanazzal a kezdő tizeneggyel a csapat. Egy olyan biztos van, amelyik képes felvenni a versenyt a legjobbakkal is, de hogy a Pénzügyőr ellen sikerül-e azzal a csapattal kiállniuk, azt oknyomozó újságíróink cikkünk megjelenéséig nem tudták kideríteni. Mindenesetre a múlt heti Hegyvidék elleni vereség nem a „minden rendben”-re utal. A Pénzügyőr szórja a gólokat, valószínűleg a Siketek pályán is erre készül, de egy biztos, a győzelem az követelmény számukra.

 

Dr. Agonglo Joel Geraldo (Inter CDF SE): - Sajnos a múlt heti mérkőzésen a Hegyvidék ellen kijött ennek az egész félévnek az összes baja. Sérültjeink, eltiltottjaink miatt nagyon kevesen voltunk, teljesen új védelemmel kényszerültünk kiállni, ennek ellenére hozható lett volna a meccs.
Megszerezhettük volna a győzelmet, elkerülhető gólokat kaptunk, amik ezen a szinten nem férnek bele. Sajnos cserékkel sem tudtunk belenyúlni a meccsbe, mert rövid volt nagyon a pad.
Remélem a Pénzügyőr ellen páran vissza tudnak térni.
Tudjuk, hogy ellenfelünk nagyobb játékerőt képvisel, de megpróbálunk egy nyílt és jó meccset játszani velük.

 

Vatai Attila (Pénzügyőr SE): - Szombaton szép gólokkal és győzelemmel búcsúztunk Pasaréttől és a hazai mérkőzéseinkre kilátogató szurkolóinktól, a Nagytétény vezetőedzőjének Nagy Józsefnek és csapatának sok sikert kívánok a továbbiakban. Az utolsó fordulóban a hazai pálya minden előnyét élvező és mindenkire veszélyes Inter csapatának vendégei leszünk, komoly erőpróba, nehéz mérkőzés lesz.

 

NAGYTÉTÉNYI SE (11.) - FŐV. VÍZMŰVEK SK (3.)
2013. november 23. szombat 16:00

   Legendás a Nagytétény hazai pályája. Sokan sokszor elbuktak már itt. A Vízművek győzni érkezik, hogy parádés őszi teljesítményére rátegye a koronát, de aligha fogja könnyen adni magát a hátsó régióból menekülő hazai csapat.

 

Nagy József (Nagytétény): - A múlt héten a Pénzügyőr ellen nem volt esélyünk, és ez már rögtön a mérkőzés elején bebizonyosodott. 8 emberünk hiányát nem tudtuk pótolni. Megpróbáltuk a lehetetlent, de a jobb csapat nyert. Gratulálok ellenfelünknek.

Szeretnénk továbblépni, elfelejteni ezt a hétvégét.
Következő ellenfelünkből felkészültünk. Tudjuk, hogy ők az esélyesebbek, de hazai pályán mindenképpen a győzelemért fogunk játszani. Szeretnénk meglepetést okozni, mind a szurkolóinknak, mind pedig a többi csapatnak helytállásunkkal.
A sárga lapok miatt múlt héten hiányzók visszatérhetnek, ezúttal már csak 3 emberünk fog hiányozni.

 

Schmél László (Vízművek): - Ahogy azt előzetesen vártuk, küzdelmes mérkőzést játszottunk a múlt héten az FFC ellen. A kihagyott helyzeteink után a második félidőben egy jól küzdő ellenfél ellen végül sikerült győznünk.
A Nagytétény hazai pályán mindig mindent megtesz a győzelemért, de reméljük, hogy 3 ponttal tudjuk zárni a tavaszi szezont.

 

RTK-VASLÓ (12.) - HEGYVIDÉK SE (14.)
2013. november 23. szombat 17:00
(Helyszín: Siketek Pálya)

 

   Lélektani szempontból fontos a meccs, aki itt veszít valószínűleg kieső helyen telel majd. A győztes viszont szépet léphet előre a tabellán. A Hegyvidék hosszú idő után nyert újra a múlt héten, jobb előjelekkel várja így a találkozót, mint az RTK, akinek azonban újabb nyeretlenségi sorozata ellenére otthon kötelező lenne a siker.

 

Szakál Béla (Rákosmenti TK): - A múlt héten gyengén játszottunk a Kelen ellen.
Most a Hegyvidék mindenképp a győzelem lenne a csapat érdeke, hogy tavasszal ne legyenek problémáink a bajnokságban.

 

Csucsi Nándor (Hegyvidék SE): - Most szombaton az RTK látogat hozzánk(az időjárás miatt pályát cseréltünk),a cél pontot pontokat szerezni, széppé téve a rosszul sikerült szezont! A feladat nem könnyű, hiszen fiatal, hajtós, jó csapat jön hozzánk, akik szerintem jobbak, mint amit a tabella mutat, de ha hozzuk a múlt heti erényeket, akkor jó eredményt fogunk elérni!


THSE-SASHALOM (15.) - KELEN SC (10.)
2013. november 24. vasárnap 11:00

 

   A blamától mindkét csapat megmenekült már. Sőt a Kelen nagyon felhozta magát az elmúlt fordulókban. Öldöklő csata várható. Ezen a meccsen nagyot lehet nyerni, és még nagyobbat veszíteni.

 

Strebek Marcell (THSE-Sashalom): - Az őszünk keservesre sikeredett. Ezt a tényt ennek a mérkőzésnek kimenetele sem változtatja meg számottevően. Azonban úgy gondolom, számunkra mégis csak nagy jelentősége lesz ennek a találkozónak. Számtanilag, de első sorban lélektanilag nagyon fontos csapatom számára a három pont begyűjtése, hiszen győzelem esetén nem kieső helyen telelhetünk. Bár ebben az esetben is nehéz tavasz fog állni előttünk. Nem csak én, de minden játékosom át fogja érezni ennek az összecsapásnak a jelentőségét, és csak és kizárólag olyan felfogású embereket engedek pályára, akik ennek a feladatnak a megoldására jelenleg alkalmasnak vélek. Ha sikerrel járunk, elmondhatjuk, hogy legalább a minimális elégségest hoztuk ebben az idényben. Csak a győzelem elfogadható számunkra ezen a napon, amiért a fiaim mindent meg fognak tenni.

 

Szőke László (Kelen SC): - Az RTK elleni győzelem az eredmény ellenére simának mondható volt, amivel az első 10 közé léptünk végre. Ugyanakkor egy cseppet sem nyugodhatunk meg, hiszen mindössze 3 pont előnnyel megyünk a 15. helyezett vendéglátónkhoz. Alázattal, kőkeményen kell a meccshez állnunk, ez az ami nagyon nem volt meg a tavalyi meccsünkön, kaptunk is egy négyest itt... Viszont most győzelem esetén nyugodtabb tél várhat ránk, hiszen azzal akár a nyolcadik helyre is léphetünk, ami az idény alakulásához képest, nekünk szinte bajnoki címmel érne fel.

Kategória:

Ez az oldal a jobb böngészési élmény elérése érdekében cookie-kat (süti) használ. Az oldal további böngészésével, illetve az "Elfogad" gomb megnyomásával hozzájárul a cookie-k használatához.