A TNT állása

tntnormálliga

kiemeltligaacsoport

kiemeltligabcsoport

 

2020. január 25. szombat

Normál liga:
13 óra Nimród II - Goldball ÖF

Kiemelt liga:
10 óra Inter 04 - BAK Respect
11 óra Műegyetem SC- Erdért
12 óra Testvériség II - Goldball F
14 óra Csepel UPSE - CSMTE

 

2020. január 26. vasárnap
Normál liga:
11 óra Újpesti Haladás U17 - Egészség Diák
12 óra Újpesti Haladás F - Páty SE

Kiemelt Liga:
13 óra Nimród I - BVSC U19
14 óra Alsónémedi - Puebla

Normál Liga:
15 óra Csep-Gól II. - Goldball U17

 

Hétközi mérkőzések:

kiemelt liga

2020. január 23. csütörtök 18.30 óra Inter 04 - Műegyetem SC
2020. január 24. péntek 19 óra BVSC U19 - Puebla

 

 

Az előző forduló eredményei:

2020. január 18. szombat

11 óra Testvériség II - Inter 04 5-4
12 óra BVSC U19 - CSMTE 0-4
13 óra Goldball F. - Erdért 4-2
14 óra Páty SE - Egészség Diák 3-0
15 óra Goldball U17 - Nimród II 4-2

 

2020. január 19. vasárnap

10 óra BAK-Respect - Műegyetem SC 5-2
11 óra Újpesti Haladás U17 - Csep-Gól II 7-1
12 óra Újpesti Haladás F - Goldball ÖF 2-3
13 óra Puebla - Csepel UPSE 7-1
14 óra Alsónémedi SE - Nimród 2-7

A TNT eddigi legizgalmasabb meccse volt a Goldball - BAK

 

 

2020. január 16. csütörtök 18.30 óra Goldball - BAK 3-3
Gólszerzők: Kolozsvári László, Baranyai Bendegúz, Havasi Zsolt (ÖG) ill. Pásztor Tibor, Borsi Gergely, Vatai Dávid


Goldball: Varga Ferenc - Csoszánszky Miklós, Földesi Tamás, Molnár Máté, Komóczi Sándor, Érsek Péter, Kolozsvári László, Baranyai Bendegúz, Nagy Ádám, Varjú Sándor, Pál Dávid Cserék: Kardos László, Tokics Máté, Joó Dávid
BAK: László Dániel - Varga Márton, Borsi Gergely, Takács Péter, Szombati Tamás, Csaki Gergely, Kántor Barnabás, Farkas Máté, Havasi Zsolt, Pásztor Tibor, Laczkó Benedek Cserék: Wágner Pál, Vatai Dávid

A Téli Nagypályás Torna eddigi legizgalmasabb mérkőzését játszotta a két csapat a hétközi fordulóban. A 16. percben Havasi Zsoltról pattant a kapuba a labda és ezzel a Goldball szerzett vezetést. A BAK intenzíven támadott ezután és a a 42.percben egy csúnyán eladott labdát követően Pásztor Tibor egyenlített 12 méterről. A 45. percben ismét Pásztor volt a főszereplő, amikor a tizenhatos bal oldalán akasztották a lábát, tizenegyeshez jutott a BAK. A büntetőt Borsi Gergely keményen a bal sarokba rúgta. A második játékrész 76. percben Kolozsvári László egyenlíteni tudott. Három percig tartott az egyenlő állás, egy bal oldali beadás után Vatai Dávid közelről kiegyenlített. A Goldball ezután mindent egy lapra feltéve támadott, és a 90. percben igyekezetüket siker koronázta, Baranyai Bendegúz 14 méterről a hosszú sarokba lőtt.

Csoszánszky Miklós (Goldball): - Két ellentétes félidőt láttunk. A BAK az első játékrészben minden játékelemben felülmúlt minket. A második félidőben viszont fordult a kocka, ekkor már tudtunk dominálni, így igazságos döntetlen született.

Molnár Bertalan (BAK): - Az első félidőben jól működött a letámadásos taktikánk, a második játékrészre viszont kicsit elfáradtunk. Ennek ellenére nyerhettünk volna és különösen bosszantó, hogy az utolsó percben kaptuk az egyenlítő gólt.

 

További hétközi eredmények:

Erdért - Testvériség II.  2-10

Nimród - CSMTE 4-0

 

hírek: Csillaghegyimte.hu 

 

Az Airnergy megvédte címét a BLSZ Téli Teremtornán!

5793

Huszonnégy csapat részvételével került sor az MLSZ Budapesti Igazgatóság által szervezett BLSZ Felnőtt Téli Teremtornára. A csoportmérkőzések, majd a középdöntők után 8 csapat küzdött meg az utolsó napon, 2020. január 12-én. Az egyenes kieséses szakaszba a II. Kerület, a Pestszentimre, az 1908 SZAC, a Testvériség, az Airnergy FC, a MUN SE, a 43.sz. Építők és a Budatétény csapata jutott be.
A rendkívül izgalmas mérkőzések után az előző évben is első helyezést elérő Airnergy lett a terembajnok.

 

Negyeddöntők:

 II. Kerület UFC - Pestszentimrei SK 5-6

Folyamatosan egymás nyomában voltak a csapatok. A fordulatos mérkőzésen, 5 perccel a vége előtt még 5-5 volt az állás, de akkor jött Molnár István és berúgta a Pestszentimre elődöntőt érő találatát.

 

1908 SZAC - Testvériség 4-2
Az első félidő végéig nem született gól, mindkét csapat jól védekezett. A játékrész végén azonban megtört a jég. Kollár Zsolt büntetőből vezetést szerzett a Testvériségnek, de Kozselka Ádám azonnal kiegyenlített. A fordulás után sorban maradtak ki a helyzetek, mígnem Kemerle Dániel lőtt egy remek gólt. A SZAC-vezetés sem tartott sokáig, Kollár ismét büntetőt rúghatott, és ismét ki is használta a lehetőséget. A hajrá a pestszentlőrincieké volt, Horváth Dávid egy bombalövéssel megszerezte a vezetést csapatának, majd Nagy Dominik bevitte a végső csapást is.

 

Airnergy FC - MUN SE 6-2

Bár a MUN sokáig jól tartotta magát, az Airnergy a második félidőben ellenálhatatlan volt, és magabiztos győzelmet aratott.

 

43.sz. Építők SK - Budatétény SE 9-0

A tornán bravúrral, és remek játékkal az egyeneskieséses szakaszba jutó Budatétény a két osztállyal magasabban szereplő és teremben mindig jó Építőkkel nem tudott mit kezdeni.

 

Elődöntők:

 Pestszentimre - 1908 SZAC 1-5

A kerületi rangadó igazi parázsmeccs volt. Gyorsan kétgólos előnyhöz jutott a SZAC, Papp János öngólt vétett, majd Buzás Gergő lőtt a kapu bal oldalába. A félidő közepén szépíteni tudott a Pestszentimre, így nyílttá vált a döntőbe jutásért zajló találkozó.
A második félidő 3. percében aztán Kemerle parádés gólt szerzett, majd a bombaformában lévő játékos újabb találatával gyorsan háromra nőtt a lőrinci csapat előnye. A Pestszentimre nem tudott feljebb zárkózni, sőt a végén még Gombkötő Árpád is betalált.

 

 Airnergy FC – 43.sz. Építők 4:3

5448


Döntőnek beillő párharcot láthattunk! Az 5. percben Dévényi Dániel vette be az Építők kapuját, majd két perc múlva Takács Márton szerzett nagy gólt, ezzel korán 2-0 lett az állás. Gerhardt Ádám szépített 5 perccel a térfélcsere előtt, de Dévényi Dániel estében szerzett góljával 3-1-es állással fordultak a csapatok. A második játékrészben Kocsis Balázs szépített büntetőből, de ismét gyorsan jött a válasz, Berkes Máté lőtt a kapuba. A torna későbbi gólkirályának, Gerhardt Ádámnak találatával 7 perccel a vége előtt 4-3-ra módosult az eredmény.
Az Építők nagy erőket mozgatott az egyenlítésért, de Gerhardt Ádám fejese a végén centikkel mellé ment, majd 10 másodperccel a hármas sípszó előtt Tugyi védett nagyot, így maradt a 4-3. Döntőbe jutott az Airnergy FC.

 

Bronzmérkőzés:

14:45 Pestszentimre – 43.sz.Építők 6-6 Büntetőkkel: 0:2


Szabó Márton gurításával 5 perc után vezetett az Építők a bronzmeccsen, majd Szabados Krisztián lábáról pattant a kapuba a labda, ezzel lett 0-2.
Gyorsan jött a szépítés Papp Zsolt révén. A 15 percben aztán Kocsis Balázs balról emelt a kapuba, így negyedóra játék után 1-3 volt az állás. Azért, hogy ne legyenek kétségeink a további izgalmak felől, Balázs Gergő beadása után Dobronyi Gergely fejelt a kapuba 3 perccel a fordulás előtt (2-3).
A 19. percben azonban Kocsis Balázs újabb gólt szerzett, ezzel lett 2-4.
A szünet után újabb gyors gólváltást követően 3-5-re alakult az eredmény. Papp Zsolt majd Gerhardt Ádám lőtt a kapuba. A 34. percben tudott közelebb férkőzni a Pestszentimre, Molnár István szépített 6 perccel a vége előtt. 4-5
Az igazi drámát az utolsó két perc hozta el. Papp Zsolt a 39. percben kiegyenlített, de az Építők azonnal visszavette az előnyt Gerhardt révén, majd az utolsó percben Dobronyi Gergely révén mégis döntetlen, 6-6 lett a vége. Jöhettek a büntetők, amely során a Pestszentimre nem tudott gólt rúgni, az Építők viszont kétszer betalált, és bronzérmes lett.


Döntő:

1908 SZAC – Airnergy FC 3:6

5575


A fináléban 10 perc játék után 0:0 volt az állás. Az első negyedóra viszont elhozta a SZAC pillanatait. Kemerle Dániel szerzett gólt a 14. percben, majd Kozselka Ádám fejelt az üres kapuba egy kipattanót. 2-0-val fordultak a csapatok.
A szünet után gyorsan odalett a SZAC előny, Berkes Máté és Nagy Gábor szerzett gólt két perc alatt. A 27. percben pedig már fordított az Airnergy! Dévényi Dániel lőtte be jobbról a labdát, Varga Gergő pedig közelről a hálóba. Bő 10 perccel a vége előtt Takács Márton is a kapuba lőtt, eldőlni látszott a meccs, és Varga Gergő és Takács Márton újabb találataival el is dőlt. A SZAC-nak Kemerle Dániel találatával a végén már csak a szépítésre futotta.
2019 után 2020-ban is az Airnergy lett a BLSZ Felnőtt Téli Teremtorna győztese.

A gólkirály 21 góllal Gerhardt Ádám (Építők) lett, a legjobb kapusnak Tugyi Ádámot (Airnergy) választották.

 

5765

A díjátadó ünnepségen a kupákat és a különdíjakat Antal Péter a BLSZ Grassroots koordinátora, Czakó Tibor a torna főszervezője és Lovász Tamás István az MLSZ Budapesti Igazgatója adta át.

 

A tornagyőzelmet Gabura Gyula, az Airnergy vezetőedzője így értékelte: „Évek óta a felkészülési programunk része a BLSZ Teremtorna, amely szerintem az egyik legrangosabb téli torna Budapesten. Évről-évre egyre jobb csapatokkal találkozunk. Az elmúlt két esztendőben annyi rutint szereztünk, hogy most 2-0-ról felállva is meg tudtuk nyerni a döntőt szimpatikus ellenfelünkkel szemben. Gratulálok a csapatomnak, a SZAC-nak és a szervezőknek is a remek tornához.”

 

fotó: ifj. Thaly Zoltán

BLSZ Téli Teremtorna döntő - Az Airnergy lett a terembajnok!

 81759383 865124707293789 6388372568394432512 n

 

Megkezdődött a BLSZ Téli Felnőtt Teremtorna egyeneskieséses szakasza. Az esményről élő szöveges tudósítással jelentkezünk.

Frissítés F5-tel vagy a cikk címére kattintva.

 

Helyszín: Budapest XXII. Ker., Budafok, Promontor u. 89/A (Budafoki Sportcsarnok)

 

Időpont: 2020. január 12. (vasárnap)

 

Mérkőzések:

 

A mérkőzések 2x20 percesek.

Negyeddöntők:

1. 10:00  II. Kerület UFC -  Pestszentimrei SK 5-6

Gólszerzők: Tóbiás Marcell, Bacsek Bernát,Porst Benedek,Erdő-Lahner Tas(2) ill.
Czellahó Róbert,Vig Norbert,Molnár István(2), Dobronyi Gergely(2)

Folyamatosan egymás nyomában a csapatok a fordulatos mérkőzésen, 5 perccel a vége előtt az állás 5-5. 

Molnár István góljával a Pestszentimre megszerezte a győzelmet, és ott van az elődöntőben.

 

2. 10:45 1908 SZAC - Testvériség  4-2

Gólszerzők: Kozselka Ádám, Kemerle Dániel, Horváth Dávid, Nagy Dominik ill. Kollár Zsolt (2)

 terem2020

12 perc játék után még nem láthattunk gólt, mindkét csapat remekül védekezik. A félidő végén előbb Kolllár Zsolt szerzett vezetést büntetőből a Testvériségnek, majd Kozselka Ádám egyenlített azonnal. Sorban maradtak ki a helyzetek, végül Kemerle Dániel (SZAC) 13 perccel a vége előtt csak betalált. Kollár Zsolt újabb büntetőt rúghatott, és be is talált. 2-2

 Horváth Dávid bombájával 3-2, majd Nagy Dominik is a hálóba lőtt 4-2.  VÉGE! Elődöntős az 1908 SZAC! Pestszentimre - SZAC az első elődöntő!

 

3. 11:30  Airnergy FC - MUN SE  6-2

Gólszerzők: Nagy Gábor, Kövesdi Zsombor, Takács Márton, Berkes Máté (2), Varga Gergő    ill. Gulyás Erik (2)

 Nagy Gábor 10. percben szerzett góljával 1-0. Kövesdi Zsombor is betalált 8 méterről középről, 2-0 az Airnergy-nek!

A második játékrész is megkezdődött. Gulyás Erik szépített 15 perccel a vége előtt. 2-1 Gors Airnergy-gólok után 4-1.

Kettesével rúgja a gólokat a zöld-fehér csapat, 7 perccel a vége előtt 6-1. Aligha lesz fordítás. Szépített a MUN, 4 perc van hátra. VÉGE! 

Az Airnergy is ott van a négy között.

 

 

4. 12:15 43.sz. Építők SK - Budatétény SE  9-0

Gólszerzők: Balazsin András(2), Szabados Krisztián, Örkényi Bence (2), Gerhardt Ádám (3), Maczinkó Roland

Gyors Építők-gól: Balazsin András lövése épphogy átment a gólvonalon. Szabados Krisztián bombázott a hálóba a 8. percben, 2-0-ra alakítva az eredményt.

A 10. percben Örkényi Bence is szép gól lőtt jóbbról. 10 perccel a vége előtt az állás már 6-0.

Potyognak az Építők gólok, az állás 8-0. 5 perc van hátra.  9-0 a vége! Airnergy FC – 43.sz. Építők lesz a második elődöntő.

 

 

Elődöntők:

 

5. 13:00 Pestszentimre - 1908 SZAC 1-5

Papp János vétett öngólt, 1-0 a SZAC-nak 2 perc után. Újabb gyors gól, Buzás Gergő lőtt a kapu baloldalába.

A 10. percben szépített a Pestszentimre.

A második félidő 3. percében Kemerle szerzett parádés gólt. 1-3 Kemerle Dániel bombaformában, újabb találatával 1-4. 10 perc van hátra. Gombkötő Árpád 1-5. VÉGE! Döntőben a SZAC

 

6. 13:45 Airnergy FC – 43.sz. Építők  4:3

Az 5. percben Dévényi Dániel vette be az Építők kapuját, majd két perc múlva Takács Márton szerzett nagy gólt, ezzel 2-0. 

Gerhardt Ádám szépített 5 perccel a térfélcsere előtt. Dévényi Dániel estében szerzett szép gólt 3-1 az állás.

Kocsis Balázs szépített büntetőből, de ismét gyorsan jött a válasz, Berkes Máté lőtt a kapuba. Döntőnek is beillő meccs, Gerhardt ádám találatával 7 perccel a vége előtt 4-3.

Gerhardt Ádám fejese a végén centikkel ment mellé, majd  10 másodperccel a vége előtt Tugyi védett nagyot. Így maradt a 4-3

DÖNTŐBEN AZ AIRNERGY!

 

 

 

Bronzmérkőzés:

7. 14:45 Pestszentimre – 43.sz.Építők   6-6 Büntetőkkel: 0:2

Szabó Márton gurított a kapuba, 5 perc után vezet az Építők a bronzmeccsen. Szabados Krisztián lábáról a kapuba pattant a labda, ezzel lett 0-2, de gyorsan jött a szépítés.

 Kocsis Balázs balról emelt a kapuba, 15 perc játék után 1-3. Balázs Gergő beadás után Dobronyi Gergely fejelt a kapuba 3 perccel a fordulás előtt. 2-3

A 19. percben Kocsis Balázs újabb gólt szerzett. 2-4

Gyors gólváltás után 3-5. Nem tud közelebb férkőzni a Pestszentimre. Papp Zsolt majd Gerhardt Ádám lőtt a kapuba. Molnár István szépített 6 perccel a vége előtt. 4-5

5-5 2 perccel a vége előtt, de az Építők azonnal visszavette az előnyt, majd újabb gól 6-6.

Büntetők: 0:2 bronzérmes az ÉPÍTŐK

 

Döntő:

8. 15:45 1908 SZAC – Airnergy FC  3:6

 10 perc játék után 0:0. Kemerle Dániel szerzett gólt a 14. percben. Kozselka Ádám fejelt az üres kapuba egy kipattanót. 2-0

A szünet után odalett a SZAC előny Berkes Máté és Nagy Gábor szerzett gólt két perc alatt. Fordított az Airnergy! Dévényi Dániel lőtte be jobbról a labdát, Varga Gergő pedig közelről a hálóba. Bő 10 percccel a  vége előtt Takács Márton is a kapuba lőtt. Varga Gergő és Takács Márton lőtt újabb gólokat.

Az Airnergy lett a terembajnok!

 

Kb. 16:30 Eredményhirdetés!

Bükszegi Zoltán játékvezető asszisztensként bizonyított

82310898 1007921042909915 1152491028624703488 n

Új szerepkörben lehetett találkozni Bükszegi Zoltánnal, a korábbi kétszeres válogatott labdarúgó a Téli Nagypályás Tornán játékvezető asszisztensként állt helyt.
Az Inter 04 - Goldball 1-5-re végződő mérkőzésen a 2000-es évek egyik legismertebb labdarúgójának teljesítményére nem lehetett panasz.
Bükszegi Zoltán az MLSZ Budapesti Igazgatóság által szervezett játékvezetői tanfolyamán vesz részt, amelynek keretein belül a leendő játékvezetők a Téli Nagypályás Tornán szerezhetnek plusz gyakorlatot, ezért volt ő is itt.
- Azért végzem el a tanfolyamot, mert szeretném a labdarúgás ezen részét is jobban megismerni. Úgy érzem, hozzátesz a szakmai fejlődésemhez, de a terveim között nem szerepel, hogy majd élesben is megmutassam magam ezen a pályán – mondta el Bükszegi Zoltán, aki az MLSZ Bozsik Programon belül az FTC régiójának vezetője.

Ez az oldal a jobb böngészési élmény elérése érdekében cookie-kat (süti) használ. Az oldal további böngészésével, illetve az "Elfogad" gomb megnyomásával hozzájárul a cookie-k használatához.