Keress archív híreink közt!

Budapest csapatai:

Statisztika:

Köszönjük a csapatok nevében is!

statkelen sc100x100

A Kelen SC tovább folytatta aktív menetelését a BLSZ I-ben, az Ikarus otthonában simán győzött, többek között a remekül játszó Krajnc Balázsnak köszönhetően, aki két gólt is szerzett. Szokás szerint az egész zöld-fehér csapat jól mozgott együtt, az Ikarusnak kevés helyzetet hagyott.

A szintén bajnoki címért küzdő REAC-on ismét kifogott a Vízművek, amelytől eddigi egyetlen veresége is volt, ezúttal két ponttal rövidítette meg őket Véber György csapata.

Az Unione a Budafok ellen hátrányból tudott fordítani. A BMTE II korán vezetést szerzett Fernandez góljával, de a 31. percben tizenegyesből egyenlíteni tudott, majd a második félidőben Lettrich dániel találatával meg is nyerte a meccset.

A Szabó András vezette társulat nagyon jó nevekből álló csapattal állt ki ezen a napon, de győzelmük azért is értékes, mert ennél még erősebb összeállításuk is van. A veszített pontok alapján jelenleg ők vezetik a bajnokságot, ők eggyel kevesebb mérkőzést játszottak, mint az élmezőny többi tagja.

A még szintén bajnokesélyes Újpest II is nagy győzelmet aratott, ha nem is könnyedén de 1-1-es félidő után 2-1-es megérdemelt győzelmet aratott a Gázgyár ellen.

A bajnokság hihetetlenül izgalmas, az első négy helyezett 3 ponton belül van. Nehéz megmondani melyik csapat lesz a végső befutó, de az biztos, hogy ahhoz állandóan nyerni kell.

Megosztom

bvsc444455

Az elvárásoknak megfelel a BVSC-Zugló a BLSZ II. osztályban, a kitűnő játékoskerettel rendelkező együttes ezúttal a Szent Pál Akadémia otthonában győzedelmeskedett.
A mérkőzés forgatókönyve az esti MTK – FTC rangadóhoz hasonlítható, amely szintén 1-3-ra végződött.

A BVSC a Ferencvároshoz hasonlóan már az első félidőben három gólos előnyre tett szert. A második félidőben viszont kevésbé nyújtott meggyőző teljesítményt, ugyanakkor 3-1-re így is könnyedén nyert.

 

hdhdhdh

 

A meccsképéről bővebben:

A Szent Pál visszafogottan kezdett, kissé bátortalanul, amelyet a gyors győzelmi célokkal hozzáálló BVSC gyorsan ki is használt. Több helyzet után az első gólt a 15. percben Szűcs László szerezte, aki a 16-os bal oldaláról szép gólt ragasztott a hosszú felsőbe.

Két perc múlva Hegybányai Bendegúz mutatta be, hogy neki is jó a rúgótechnikája és 14 méterről ő is védhetetlenül lőtt a hálóba. A 27. percben pedig Bozsik Viktor már a zuglóiak harmadik gólját szerezte meg.
Ki kell emelni, hogy a BVSC úgy rúgott három gólt, hogy közben Laky Dániel bravúros, tetszetős védéseket is bemutatott.
A második játékrészben a BVSC játékosai valamivel pontatlanabbak voltak, és kevésbé érezték már a vérszagot, de ekkor is megvoltak a helyzeteik.
Gólt azonban már csak a feljavuló Szent Pál szerzett, amely Cornides Krisztián tizenegyesével szépített. Az 1-3-as eredmény a játék képének megfelelt. A BVSC teljesen megérdemelten nyert.

A BLSZ2-ben a zuglói csapat már 14 ponttal vezet a pénteken a TF ellen rangadót nyerő Pénzügyőr II előtt. Igazából a jelenlegi erőviszonyuk és pontelőnyük miatt már most nehéz elképzelni, hogy nem ők lesznek a végső győztesek.
A második automatikusan feljutó helyért viszont nagy harc lesz még. Erre a pozícióra még számos csapat odaérhet.

Megosztom

bpvalkom1 1

Bár az ASR Gázgyár csapata 1-1-es félidő után vereséget szenvedett az Újpest II. csapatától, csupaszív játékosa, Balogh Péter 30. születésnapja alkalmából tartott ünnepséget természetesen nem halasztotta el. A Gázgyár Pályán 50-en gyűltek össze és egy remek pörköltözéssel ünnepelték a labdarúgót. A Budapest Válogatott csapatkapitányát a jubileum alkalmából a BLSZ is felköszöntötte.

 

A fénykép a Budapest Válogatott komáromi tornagyőzelme alkalmával készült.

Megosztom

blsz1 17

Az élvezetes első tavaszi kör után a 17. forduló következik a BLSZ I. osztályban.

 

Fővárosi Vízművek - Pestszentimre

A Vízművek egy meglepő és szerencsétlen vereséget szenvedett az előző héten az Építők otthonában, a Pestszentimre viszont egy fontos RAFC elleni 4-0-s győzelemmel kezdte a tavaszt. A közelmúlt a vendégek mellett szól, de a realitás a hazaiak mellett.

 

1908 SZAC – XII. Kerület Svábhegy

A SZAC verséggel, a Svábhegy győzelemmel kezdett, de itt is ahogy az előző meccsen most a hazaiak az esélyesebbek.

 

Csep-Gól – Kelen

A Kelen a kupában és a bajnokságban is 7 gólt lőtt, a csepelieknek is nagyon vigyáznia kell, hogy nehogy nagy vereségbe szaladjanak bele, bár remek kapusuk megvédheti őket ettől. Vendég győzelem várható…

 

RAFC – REAC

Rákosszentmihály és Rákospalota összecsapásán minden a bajnok mellett szól. A REAC pontvesztése meglepetés lenne.

 

Budafok – Ikarus

A Budafok annak ellenére, hogy jól kezdett a Kelen ellen, végül nagy vereségbe szaladt bele. Ugyanakkor nem rossz csapat és az Ikarusszal nagy meccset fog játszani.

 

43.sz. Építők SK – Újbudai FC Voyage

Az Építők nyert az első tavaszi meccsén és most ismét győzelmi esélyekkel lép pályára, az Újbuda ellen ez elvárás is a csapattól. Az ÚBV-nek nehéz dolga lesz, ha pontokat szeretne szerezni.

 

Testvériség – Újpest II

A szomszéd kerületek mérkőzése jónak ígérkezik, annak ellenére, hogy a vendégek az esélyesebbek.

 

Az ASR Gázgyár – Unione FC mérkőzés a pálya kímélése miatt később kerül lejátszásra.

Megosztom

budapestkupa

Az MLSZ Budapesti Igazgatóság tavaszi évadnyitó értekezletén kisorsolták a Budapest Kupa 4. fordulójának mérkőzéseit.

Ebben a körben már a négy közé jutás lesz a tét. Izgalmakban pedig aligha lesz hiány! Az értekezleten azt is elmondták, hogy a döntőt 2019 április 24-én a Budafoki MTE Stadionban rendezik meg 19 órától.

 

Budapest Kupa 4. Forduló /2019. MÁRCIUS 27-28./

REAC   Újbudai FC - Voyage
1908 SZAC   Testvériség SE
Kelen SC   Unione FC
Nimród SE   ASR Gázgyár
Megosztom

tntnormalligadijatado

 

2019. február 23-án került sor a Csillaghegyi MTE szervezésében és az MLSZ Budapesti Igazgatóság támogatásával megrendezett Téli Nagypályás Torna Normál ligájának helyosztóira.

A döntőbe a Puebla Tizenhárom FC és a Rúg-6 FC jutott be, míg a bronzmérkőzést a Zuglói Kinizsi és a Kormányőr II. játszotta. 

A harmadik helyért zajló találkozón nagy hátránnyal kezdett a Kinizsi, mert míg a tornán általában nagy létszámban vettek részt a mérkőzéseken, a legfontosabb meccsen foghíjas volt a keret.

Ezt a Kormányőr II ki is használta és magabiztos 5-1-es győzelmet aratott.

Az ezzel a meccsel egyidőben zajló finálén a Puebla hamar megmutatta, hogy ezt a meccset meg akarja nyerni. Az első félidőben a Rúg-6-osok háromszor rúghatták ki a labdát a gólvonalról. Aztán végül a 25. percben csak megszerezte a vezetést Babulják Zoltán csapata. Sőt még egy gólt tudtak szerezni a szünetig, de Peringer Ferenc is betalált így a félidő 2-1 volt.

tntdonto

A mérkőzés egyébként nem volt feszültségtől sem mentes, a Duma színházba páran felvételt nyertek. A meccs pedig a 78. percben végleg eldőlt, amikor Sárközy Bence egy jogosan megítélt tizenegyesből megszerezte maga második, csapatának pedig harmadik találatát.

 

TNT Normál Liga Helyosztók:

 

február 23. (szombat) 10:00 5. helyért Híd Unió - Ikarus U17  1-5

február 23. (szombat) 10:00 7. helyért Inter 04 - Istenhegy 2-3

február 23. (szombat) 12:00 Döntő: Puebla - Rúg-6 FC 3-1 

február 23. (szombat) 12:00 3. helyért: Zuglói Kinizsi - Kormányőr SE II 1-5 

február 23. (szombat) 14:00 9. helyért: Csep-Gól II - Csillaghegy Öregfiúk 1-4

február 23. (szombat) 14:00 11. helyért: Goldball Öregfiúk - Kormányőr SE 6-3 

 

A IX. Téli Nagypályás Torna Normál ligájának végeredménye:boldizsartnt

 

1. Puebla FC

2. Rúg-6 FC

3. Kormányőr SE II. 

4. Zuglói Kinizsi SE

5. Ikarus U17

6. Híd-Unió

7. Istenhegy FC

8. Inter 04

9. Csillaghegy Öregfiúk

10. Csep-Gól II

11. Goldball Öregfiúk

12. Kormányőr SE

 

A torna legjobb játékosa: Plesa András (Rúg-6 FC)

A torna legjobb kapus Nagy Ákos (Puebla)

A torna gólkirálya Knapp Zoltán lett 13 találattal.

 

A Normál Liga Díjátadóján az érmeket, az okleveleket és a kupákat  Szőnyi Gábor konferálásában Boldizsár Imre a Csillaghegyi MTE elnöke, Czakó Tibor a BLSZ Öregfiúk, OldBoys, Veterán Versenybizottságának elnöke, Imre Horváth Zsuzsanna a Goldball Park részéről, és Szabó Júlia Eszter az MLSZ Budapesti Igazgatóság munkatársa adta át.

A győztesnek a Goldball Park különdíjjal is kedveskedett.

 

Megosztom

reac100x100

A BLSZ1. 16. fordulójában hozták a papírformát az élcsapatok.

 

Ahogy azt bajnoki esélyeshez illik a REAC hazai pályán azonnal rátamadt a Csep-Gólra, és a 14 percben az első nagy lehetőségéből meg is szerezte a vezetést.
Pesti Dávid pontos balról belőtt labdája Kasza Dánielhez érkezett, aki közelről a kapuba lőtt.
Így kell kezdeni mondhatták magukban a palotai szurkolók, de aztán meglepő folytatás következett. 12 perc múlva Fodor Attila először a sorfalba lőtt egy szabadrúgást, majd az onnan lepattanó labdát védhetetlenül a hálóba.
A REAC ezután hiába dolgozott ki 3 nagy helyzetet a félidőig maradt a döntetlen állás.
A második játékrész elején viszont ismét gyorsan a hazaiakhoz került az előny miután egy szabadrúgást követően Pesti Dávid a hálóba fejelte a labdát. 2-1
Ezután ismét kimaradt hazai helyzetek következtek, mígnem a 87. percben végleg eldőlt a meccs, Törőcsik Bence passza után Lőrincz Dániel lőtt a kapuba. 3-1
A végén még a szurkolók megkapták a jutalomgólt is, Törőcsik Bence a 16-os sarkáról nagyon szép kapufás gólt lőtt a hosszú sarokba. 4-1

 

A REAC riválisai is nyerni tudtak:
Győzelemmel kezdett a 3. helyen álló Unione, amely Horváth Ákos késői góljával 1-0-ra győzött a Testvériség ellen.
Az Újpest II gázolt a SZAC ellen 2-0-s félidő után 4-0-ra nyert.
A Kelen vasárnap 14 órától fogadja kerületi rangadón a Budafok második csapatát. A találkozóról facebook oldalunkon élő eredménykövetés lesz.

Megosztom

kelen rafc 002

Úgy tűnik, hogy a korábbi NB1-es támadó Faragó István, aki 45 évesen 5 év után tért vissza a BLSZ1-be nem felejtett el gólt lőni.

A Pestszentimre télen igazolt játékosa 2013-ban még a RAFC-ért küzdött, és akkor 13 meccsen lőtt 19 góljával a rákosszentmihályi csapat és a Budapest I. osztály egyik legjobbja volt.

Kisnémediből igazolta át most a PSK, és egyelőre remek döntésnek tűnik a fiatal csapat rutinos támadóval való kiegészítése. Faragó István már a 2. percben betalált, és a 36. percben csapata negyedik gólját is ő szerezte, így duplával kezdte a tavaszt, a Pestszentimre pedig 4-0-ra megverte a RAFC-cot a kiesési rangadón!

 

A képen Faragó István még a RAFC mezében,

Megosztom

blsz216

 

Hidegkút – Pénzügyőr
A budai rangadó igazi nagy csatát hozhat, amely előzetesen teljesen kiszámíthatatlan képet mutat.

 

Szent Pál Akadémia – Pestszentimre II
A Szent Pálnak illene feljebb zárkóznia, és bár a PSK második csapata nem könnyű ellenfél, mi hazai győzelmet jósolunk.

 

TF SE – Műegyetemi FC
A TF-et a bajnokság elején feljutási esélyesnek gondoltuk, de az ősszel a teljesítménye hullámzó volt, most azért illene győznie. Jó meccs lesz.

 

KISE – Kelen SC II
A Kelen II összeszokottabb, mint a KISE, és képesek vendégként a „semeleges” Ikarus pályán megnyerni ezt a találkozót.

 

Közterület – RTK
A Közterületről hallani jobb híreket, így mi hazai sikert jósolunk.

 

II. Kerület – MLTC
A forduló rangadóját rendezik Hidegkúton, két jó csapat izgalmas mérkőzése lesz ez.

 

Törökbálinti FC – BVSC-Zugló
A Törökbálint otthon mindenkire veszélyes, de pontszerzése meglepő lenne a bajnokság tovább erősödött favoritja ellen.

 

MUN SE – THSE II
A MUN számára ez egy nagyon nehéz mérkőzés lesz, minden a vendégek mellett szól.

Megosztom

blsz116

 

XII. Kerület Svábhegy – Újbudai Voyage
Az Újbuda egy 1-0-s Pestszentimre ellen aratott Budapest Kupa sikerrel hangolt a tavaszra. A fiatal csapatnak jól is jött az önbizalomnövelő siker, mert az ősszel mindössze két pontot szereztek. A folytatást 9. helyről váró Svábhegy ellen azonban nagyon nehéz dolguk lesz, papíron a hazaiak az esélyesebbek.

 

Újpest II. – SZAC
Augusztusban nagyon jó meccset játszott egymással a két csapat. A 3-3-ra végződő csata után semelyik fél sem volt igazán elégedett. A SZAC úgy érezte megnyerhette volna a meccset, az Újpestnek meg mindig a győzelem a célja. A helyzet nem sokat változott. A negyedik a hetedik helyezettet fogadja. A hazaiak mellett szól a papírforma, de azt sokat mond, hogy a SZAC a Budapest Kupában egy félidő emberhátrány ellenére is legyőzte a jó erőkből álló BVSC-t.

 

Unione – Testvériség
Az Unione a téli szünetben Chilét is megjárta, így a csapategység biztos tökéletes, mint ahogy jelenlegi helyezésük is. A második helyről fogadják a Testvériséget, mindössze 1 ponttal lemaradva az első helyezett REAC-tól. Amennyiben mindig a legjobb összeállításukban tudnának kiállni a bajnoki cím sem lenne lehetetlen számukra. Ugyanakkor a gyenge pontjuk az, hogy igen változó a kezdő tizenegyük, ha jól állnak fel akkor a Budapest Kupában az Ikarus ellen tizenegyesekkel továbbjutó Testvériséget is legyőzhetik.

 

REAC – Csep-Gól
Ősszel meglepetésre 0-0 lett a két csapat közös mérkőzésre. Az most is nagyon meglepő lenne, ha a REAC esetleg nem szerezné meg mindhárom pontot.

 

Ikarus – Gázgyár
Az Ikarus hosszú idő után edzőt váltott. Varga László a hírek szerint összekapta a csak 13. helyen álló csapatot. A jó formában lévő Gázgyár komoly célokkal vág neki az ősznek, és ehhez győznie kell a Bátony utcában, amire minden esélye meg is van.

 

Pestszentimre – RAFC
Mindkét csapat a kiesés elkerülése ellen küzd. Nehéz dolguk lesz, mint ahogy most egymással is. A döntetlen mindkét csapat számára rossz eredmény lenne.

 

43.sz. Építők – Fővárosi Vízművek
A 43-as szoros meccset tudott játszani a REAC-cal, kiesése csak a hajrában dőlt el. A Vízművek viszont meglepetésre 7 gólt is kapott a Kelentől és ez annak ellenére sem túl szép tőlük, hogy négyszer ők is betaláltak. Mindenesetre valamivel most mégis a vendégeket érezzük esélyesebbnek.

 

Kelen – Budafoki MTE II
A budai rangadón minden a hazaiak mellett szól, de Schróth Lajos csapata mindig képes a meglepetésre. Várhatóan sok néző előtt remek találkozó várható.

Megosztom

budapestkupakelen

Az Unione magabiztos továbbjutásával indult a Budapest Kupa 3. fordulója, mely során már a legjobb 8 közé jutásért játszottak a csapatok. Ahogy arra számítani lehetett a legbizonytalanabb kimenetelű mérkőzés az Ikarus és a Testvériség csatája volt, amelyen a zöld-fehérek végül tizenegyesekkel mentek tovább.

Gólzápor volt a Kelen – Vízművek rangadón, amelyen a bajnokságban is remekelő Balogh Bence 5 (!) gólt rúgott. A 11 gólos meccs ellenére Harmati Tamás a Kelen SC facebook oldalának nyilatkozva nem volt elragadtatva:

„Hétvégén lejátszottuk idei első tétmérkőzésünket hazai pályán a Vízművek csapata ellen. Az eredményből kiindulva azt gondolná mindenki, hogy milyen jó mérkőzés lehetett, azonban ez nem így volt. A meccset nagyon jól kezdtük, korán vezetéshez jutottunk, és a rá következő 15 percben végleg le is zárhattuk volna, hogy ha a támadó harmadban határozottabbak lettünk volna. Ezután, szinte a semmiből egyenlített a vendégcsapat, így a félidő hajrájáig a két csapat közötti különbség eltűnt a pályáról. A 35 és 45. perc között azonban újra jó ritmusban játszottunk, és sikerült megnyugtató előnyt szerezni, így 3 gólos vezetéssel vonultunk a szünetre. A második játékrészben nem változott a játék képe egészen addig, míg nem szereztünk újabb gólt. Az 5. gólunk után veszítettünk a koncentrációnkból és a hozzáállásunkból, amit ellenfelünk ki is használt, sajnos többször is.
Összességében nagyon tanulságos 90 perc volt, a mérkőzés megmutatta azt, hogy miben fejlődtünk, de rámutatott arra is, hogy mire kell nagyon figyelnünk ezután. A csapatnak a továbbjutáshoz gratulálok!”

A REAC a vártnál nehezebben jutott túl az Építőkön, a mérkőzés a hajráig nyitott volt, végleg csak a 88. percben dőlt el.
Meglepő győzelmet aratott a bajnokságban nyeretlen Újbuda a Pestszentimre ellen, de szintén meglepő volt a nagyon erős játékoskerettel rendelkező BVSC SZAC általi búcsúztatása.
A Gázgyár-RAFC találkozón minden a papírforma szerint alakult, az óbudai csapat magabiztos sikerrel jutott a 8 közé.
A Nimród szintúgy nem kegyelmezett ellenfelének, kifejezetten erős keretével a Polgári nem tudott mit kezdeni.

 

fotó: Kanizsay Zoltán (Kelen SC)

 

bk3 fordulo2018

 

A Budapest Kupa sorsolását a tavaszi évadnyitó értekezleten 2019. február 27-én tartja az MLSZ Budapesti Igazgatóságának Versenybizottsága.

Megosztom

tntkiemelt111111

Nagyon kiegyenlített volt a TNT kiemelt ligájának élmezőnye, és ez a végeredményben is megmutatkozott. Az első hely sorsa több rúgott góllal dőlt el.

 

A döntőnek megfelelő mérkőzést a Goldball U19 a BVSC U19-cel játszotta. A mérkőzés előtt azt lehetett jósolni, ha a Goldball U19 nem hibázik nagyot, akkor megnyeri a 2019-es Téli Nagypályás Tornát. A BVSC-nek a találkozó előtt 12 pontja volt, hárommal kevesebb, mint a Goldballnak, a gólkülönbsége pedig hattal volt rosszabb. Mivel a tornán az MLSZ Versenyszabályzata szerint dőlt el azonos pontszám esetén a helyezések sorsa, a BVSC-nek legalább 4 góllal kellett volna nyernie, hogy jobb gólkülönbséggel ők nyerjék meg a TNT-t, mert azonosság esetén a több rúgott gólt kellett nézni, ami szintén a Goldball mellett szólt.

atnt1

A BVSC Szegedi Péter, Moldován Ábrahám és Boros Milán góljai révén gondoskodott róla, hogy a torna végeredménye a 90. perc leteltéig bizonytalan legyen. Végül maradt a 3-0. Így bár a Goldball kikapott, mégis megnyerte a TNT-t. A díjátadón érthető volt a BVSC játékosok csalódottsága, hiszen remekül játszottak, és az első helyezettet is legyőzték, mégis csak másodikok lettek.
Ugyanakkor mindkét csapat nagyon büszke lehet magára, mert két BLSZ2-es csapatot is maguk mögé utasítottak.

A torna harmadik helye is viszonylag izgalmasan alakult, az MLTC-nek győznie kellett, hogy megszerezze a bronzérmet. A Csillaghegy viszont annak ellenére, hogy kapusgondokkal is küzdött, nem adta könnyen magát, és az első játékrészt lehozta 0-0-ra. Az 55. percben viszont el kezdett kiszakadni a gólzsák és többek között a találkozót négy góllal záró Nagy László révén a Mátyásföld végül 5-1-re nyert, és harmadik lett.

 

A 7. forduló eredményei:
Erdért SE - BAK Respect 1-3
Csillaghegy - MLTC 1-5
Testvériség U19 – Műegyetemi FC 2-5

 

Goldball U19 -BVSC U19 0-3
Gólszerzők: Szegedi Péter, Moldován Ábrahám, Boros Milán

Goldball U19: Varga Ferenc, Kötő Bence, Koch Tamás, Nagy Henrik, Dóka Gergő, Nagy Ádám, Sóoky Dániel, Soóky Zsolt, Újvári Dominik, Tóth Mátyás, Juhász Gergő Cserék: Méreg Máté, Balázs Krisztián, Battonyai-Fehér Tamás, Nagy József

BVSC U19: Hollókőy Ádám - Kanyó Martin, Soós Olivér, Szőke Olivér, Fenyvesi Zoltán, Demők Döme, Szegedi Péter, Moldován Ábrahám, Boros Milán, Spánik Márk, Ibrahim Belarbi Cserék: Mohácsi Barnabás, Woki Bálint, Takács Márk, Horváth Martin

 

A TNT kiemelt ligájának végeredménye:


1. Goldball U19 15 pont 17:11
2. BVSC U19 15 pont 15:9
3. MLTC 14 pont 18:7
4. Erdért SE 13 pont 17:17
5. BAK Respect 11 pont 14:8
6. Műegyetemi FC 9 pont 10:14
7. Csillaghegyi MTE 3 pont 8-21
8. Testvériség U19 0 pont 15:32

 

A torna legjobb játékosa Jenei Krisztián lett a BAK Respectből, a legjobb kapus Kostyova Patrik lett az MLTC-ből, a gólkirály Tóth Mátyás és Juhász Gergő lett 7-7 találattal a Goldballból.

atnt233

atnt23424

Az ünnepélyes díjátadón a kupákat, érmeket, okleveleket, különdíjakat és az első három helyezettnek járó pénzdíjat Lázár Lajos újságíró konferálásában Boldizsár Imre a Csillaghegyi MTE elnöke, a torna főszervezője, Kiss László 33-szoros magyar válogatott labdarúgó, a BLSZ Szakmai Bizottságának elnöke, Nagy Miklós az MLSZ Játékvezető Testületének tiszteletbeli elnöke, Szőnyi Gábor az MLSZ Budapesti Igazgatóság Versenybizottsági titkára, a Pestifoci.hu szerkesztője és Szabó Júlia Eszter a BLSZ igazolási-átigazolási osztályának munkatársa adta át.

 

 

Megosztom

tntttttt

 

2019. február 5. 18:45
Erdért SE - BAK Respect 1-3
Kiemelt Liga 7. fordulóból előre hozva

Gólszerzők: Kobolák Péter ill. Pásztor Tibor, Jenei Krisztián, Sándor Péter

Erdért: Balla Bertalan - Fahmy Habib Ahmed - Gyalai Péter, Steinmetz Ádám, Palkovics Mihály, Fekete István, Palkó István, Kiss István, Engler Bence, Kobolák Péter, Kobolák Márkó Cserék: Kiss Tamás, Kiss István, Búzás Gábor, Bozó Ferenc, Merza Ábel

BAK Respect: Vilits János - Szombati Tamás, Balogh Attila, Bogdán László, Juhász Richárd, Varga Márton, Pásztor Tibor, Csáky Gergely, Csillag Péter, Varjú István, Sándor Péter Cserék: Mészáros Tibor, Jenei Krisztián, Farkas Máté, Kántor Barnabás, Borsi Gergely, Vatai Dávid

Az első félidő elején több helyzete volt a BAk-nak, de mégis az Erdért szerzett vezetést. Kobolák Péter lőtt a bal sarokba. A második játékrészre a cserékkel megerősödött BAK Pásztor Tibor révén előbb egyenlített, majd Jenei Krisztián parádés szabadrúgásgóljával a vezetést is átvette. A mérkőzés hajrájában volt egy kapufája az Erdértnek, így nem voltak messze az egy ponttol, de végül a 90. percben ehelyett Sándor Péter adta meg a kegyelemdöfést egy 24 méteres látványos emeléssel.

Steinmetz György (Erdért): Férfias küzdelemben alulmaradtunk. Gratulálok az ellenfélnek.

Bernau Péter (BAK): Küzdelmes, kemény mérkőzésen több helyzetünk volt, ezért úgy gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk.

 

2019. február 3., 10 óra: Csillaghegy ÖF - Z.Kinizsi 2-8
Gólszerzők: Orosházi Miklós (2) ill. Szőts Tibor, Burbiczky Zoltán, Bagó Krisztián, Knapp Krisztián (3),Fritz Olivér (2)

Csillaghegy: Bózsik Márton - Bene István, Muhari Zoltán, Orosházi Miklós, Craveró Zoltán, Ádám Zsolt, Gyuricza Tibor, MAkai Gábor Haselbach Ferenc, Weizinger Imre, Heizler Sándor Cserék: Kovács Krisztián, Trautmann Arnold, Jakusovszky János

Zuglói Kinizsi: Vilics János - Szijj Miklós, Bagó Krisztián, Molnár Dániel, Mihók János, Milák Imre, Csemer Judit, Fritz Olivér, Knapp Zoltán, Albert Csaba, Szőcs Tibor Cserék: Jenei István, Rádl Attila, Biró Gyula, Szűcs Zoltán, Jonas Ethan, Burbiczky Zoltán, Jenei Krisztián, Juhász Krisztián, Puesz Ákos

A Zuglói Kinizsi bő keretével szép győzelmet aratott. A találkozón két gyönyörű gól is született. Orosházi Miklós szélről lőtt bombáját és Burbiczki Zoltán tizenhatos sarkáról hálóba emelt labdáját öröm volt nézni.
Solymosi Csaba (Zuglói Kinizsi): A Csillaghegy kapusa kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Sportszerű ellenfél ellen szép győzelmet arattunk.


2019. február 3., 11 óra: Goldball ÖF. - Kormányőr I. 3-1
Gólszerzők: Nagy Márton, Inotai Attila (2) ill. Kurucz Gergely

Goldball: Kelemen Tamás - Czár Péter, Pápai Balázs, Szakál Iván, Lenti Dávid, Somogyi István, Varga Ervin, Nagy Márton, Erdei László, Kiss Balázs, Inotai Attila Cserék: Horváth Attila, Szabó Zoltán, Szabó Krisztián, Jánosi Jenő, Kovács István

Kormányőr: Lipcsey Zsolt - Ősz András, Kurucz Gergely, Viczina Balázs, Budaházy Richárd, Borbély Csaba, Galambos Gábor, Nánási Péter, Drahos Dániel Kertész Ákos, Juhász Krisztián Cserék: Takács Zoltán, Villy Róbert, Gedai Gergő

Az első félóra csak kihagyott helyzeteket hozott. Ebben inkább a Goldball jeleskedett, amely egy tizenegyest is kihagyott. A 35. percben aztán Nagy Márton megtörte a jeget, és két perc múlva Inotai Attila is kijavította egy góllal a mellé rúgott büntetőt. A szünetben az így kialakult 2-0 volt az állás, amely megfelelt a játék képének. Sokáig így is maradt az állás. Aztán a Kormányőr a 82. percben közelebb tudott férkőzni, de azonnal érkezett a Goldball válasza. Az eredmény pedig ezután már nem változott.

 

2019. február 3., 12 óra: Inter 04 -PUEBLA 1-2
Gólszerzők: Alex Bompan ill. Pék Bence, Megyesán Péter

Inter04: Gősi Viktor - Csukovits László, Nagy tamás, Deák Zsolt, Balog Richárd, Vakarcs Dávid, Maráczi János, Alex Bompan, Papp MArcell, Huszár Viktor, Szabó József Cserék: Rabóczi Ákos, Kis-Balázs Dávid, Mócsa Róbert, Plavecz Zoltán, Orhum Bgilmez, Molnár Ferenc

Puebla: Nagy Ákos- Karacs András, Sárközi Bence, Dankó Ákos, Uzelman Tamás, Molnár Sándor, Pék Bence, Jóni Norbert, Megyesán Péter, Brückner Gábor, Ábrahám László Cserék: Ábrahám Tamás, Csányi László, Csuka Zsolt, Rácz Gábor

Jó és izgalmas mérkőzést játszottak a csapatok. Az első félidő közepén volt egy gyors gólváltás, így 1-1 volt a félidő. A 25. percben Pék Bence lőtt 12 méterről a hálóba, majd egy beadást követően Alex Bompan egyenlített egy fejessel. A második játékrész elején korán betalált a Puebla, Megyesán Péter találata pedig - hiába próbálkozott a hátralévő időben az Inter- eldöntötte a meccset.

Babulják Zoltán (Puebla): Küzdelmes, jó iramú mérkőzés volt. A problémánk továbbra is az, hogy a támadó szekcióban javulnunk kell.

2019. február 3., 13 óra: Istenhegy - Csep-Gól II 4-2
Gólszerzők: Kentaro, Ferenczi (ÖG), Sáfrány Patrik, Lemport Csaba ill. Pallos (öngól) Corvin Kristóf

Küzdős meccs volt, amelyen az Istenhegy tett többet a sikerért, és megérdemelten nyert. Több gól is úgy esett, hogy nem előzte meg kidolgozott akció.

Istenhegy: Mivva, Dr Somos András, Milák Tamás, Pallos Levente, Yuki Fujiwara,Jhonpaul, Sáfrány Patrik, Remport Csaba, Czerok Péter, Váradi Márk, Sadikovic Agron, Bende Zoltán, Ken

Csep-Gól II: Kiss László, Gazdag Richárd, Csikó Miklós, Petrányi Gábor, Kocsi Bence, Ferenczi Zsolt, Pecze Gábor, Somogyi Csaba, Császár Richárd, Corvin Kristóf, Gergely Ferenc Cserék: Doszpod Patrik, Helle Tamás, Cseh Péter

 

2019. február 3., 14 óra: RÚG 6 - IKARUS U-17 1-1
Gólszerzők: Plesa András ill. Dulai Tamás

Rúg-6: Szalai Ádám - Seres Krisztián, Peringer Ferenc, Gombai Zsolt, Cservák Gergő, Fábián János, Moóri Gábor, Nagy Tamás, Plesa András, Cservák Balázs, Kovács Dávid Cserék: Jenei Lajos, Székely Ádám, Králl Attila, Bodnár Zoltán, Bordán Dominik

Ikarus U17: Bálint Marcell - Bálint Balázs, Kubik MArcell, Kovács Botond, Popovics Patrik, Neumann Botond, Németh Márk, Ónodi Bence, Szabó Gábor, Keszler Dominik, Dulai Tamás Cserék: Mikus Péter, Hetyei András, HEtyei Szilveszter, Szabó András, Bedics Dániel, Ódor Róbert

Krampek Nándor(Ikarus): Fel kell nőnünk még azokhoz a meccsekhez, amikor nem minden a játékról szól.

Szilvási János (Rúg-6): Gratulálok ellenfelünknek a mérkőzéshez. Ügyes, hajtós, fiatal csapat. Teljesen megérdemelten vezettek, de a győzelmet nekünk kellett volna megszerezni.

 

2019. február 2., 10 óra: Híd-Unió – Kormányőr II. 1-2
Gólszerzők: Radák Gábor ill. Szász Dávid, Görbicz Gábor

Híd Unió: Mikula László - Dregán Roland, Oravecz Sándor, Katona Róbert, Holló Ákos, Osvalda Róbert, Harsányi Ádám, Kovács Balázs, Persik Bence, Radák Gábor, Harsányi Balázs Cserék: Tóth Máté, Kovács Bence
Kormányőr SE II: Szujó Imre, Papp Dávid, Hegedűs Zoltán, Domán Attila, Nagy Konrád, Lipcsey Zsolt, Ősz András, Dörgő Zsolt, Szász Dávid, Molnár István, Kovács Bence Cserék: Pálinkás István, Fedor Dávid, Nagy Péter, Gömbicz Gábor

A találkozón a Híd Unió szerzett vezetést annak ellenére, hogy játékban a mérkőzés nagyobbik részében inkább a Kormányőr mutatott valamivel többet. A második játékrészben célba is ért a Kormányőr SE II. A találkozó hajrájában Szász Dávid egyenlített, majd Görbicz Gábor szöglet utáni fejesével a mérkőzést is megfordították.
Kovács Balázs (Híd-Unió): Sajnáljuk a végét, nyerhettünk volna. Hegedűs Zoltán (Kormányőr II): Az első félidő végét és a második elejét éreztem nehezebbnek. Örülök, hogy meg tudtuk fordítani a meccset. Szükség volt ehhez Szujó Imre remek kapusteljesítményére is. 2019. február 2., Kiemelt!:

 

2019. február 2.,11 óra: BAK Respect - Goldball U-19 0-1
Gólszerző: Soóky Dániel
BAK RESPECT: Sztankó István - Szombati Tamás, Bogdán László, Balogh Attila, Csillag Péter, Pásztor Tibor, Borsi Gergely, Magyar Attila, Fábián Attila, Sándor Péter, Józsa Attila Cserék: Varjú István, Juhász Richárd, Vatai Dávid, Csáki Gergely, Csibi Vilmos

Goldball U19: Varga Ferenc - Kötő Bence, Koch Tamás, Nagy Henrik, Dóka Gergő, Nagy Ádám, Szabó Krisztián, Sulija Mátyás, Soóky Zsolt, Tóth Mátyás, Juhász Gergő Cserék: Balázs Krisztián, Soóky Dániel, Újvári Dominik, Battonyai- Fehér Tamás

Az izgalmas találkozót egy érdekes gól döntötte el, de a Goldball győzelme összességében nem volt érdemtelen.
Bernau Péter (BAK Respect): Büszke vagyok a csapatomre. Sérülés miatt az utolsó félórában 10 emberrel is egyenrangú ellenfelek voltunk. Az utolsó percben balszerencsés körülmények között veszítettünk.
Kiss Zoltán(Goldball): Nagy taktikai mérkőzés volt, amelyen a helyzetek alapján megérdemelten nyertünk.

 

2019. február 2.,12 óra: Testvériség U19 - Csillaghegy 3-5

Gólszerzők: Ambrózi Manó, Vass Márk, Léb László ill. Makai Gábor (2), Vass Dániel, Weitzinger Zsolt, Lévai Kálmán

Testvériség U19: Gulácsi Márk - Török Zsombor, Losonczi Ádám, Kovács Norbert, Balogh Lajos, Lukácsi Kristóf, Kiss Dániel, Vass Márk, Tóth Benjámin, Léb László, Ambrózi Manó Cserék: Hanák Roland, Szabó Dávid, Dudás Tibor

Csillaghegyi MTE: Bózsik Márton, Jurkinya Richárd, Gonda Gergely, Takács Benedek, Weitzinger Zsolt, Dóczy István, Dóczy Márton, Lévai Kálmán, Vass Dániel Makai Gábor, Bartha Dániel Cserék: Orosházi Miklós, Heizler Sándor

Megszerezte első győzelmét a Csillaghegy csapata, amely ráadásul öt gólt is elért ezúttal. A Testvériség megtartotta a tornán mutatott formáját, jól játszva se szerzett pontot. Ugyanakkor teljesítményükre a vereség ellenére sem lehet nagy panasz.

Boldizsár Imre: Végre megjöttek a gólok és ez eredménnyel is párosult.

Törőcsik András (Testvériség): Gratulálunk a Csillaghegynek, és Boldizsár Imre bácsinak a győzelemhez és a torna rendezéséhez. Örülök, hogy sérülése nélkül végeztünk. A játékvezető viselkedése, hozzáállása és teljesítménye az amatőr osztályában se, megengedhető. Neki, aki a BLSZ legmagasabb osztályában vezet, itt példát kellene mutatni. Lehet, hogy sokat reklamálok, de nincsen játékvezető, akivel nem sportbaráti a viszonyom. Rosszul játszottunk és erre az előbbi gondolataim, nem lehet magyarázat.

 

2019. február 2.,13 óra: BVSC u-19 - Műegyetem 1-0
Gólszerző: Kincses Sándor

BVSC U19: Hollókői Ádám - Páncél Dániel, Soós Olivér, Szőke Olivér, Kamló MArtán, Mohácsi Barna, Demők Döme, Kató Dominik, Ibrahim, Kincses Sándor, Mészáros Richárd Cserék: Woki Bálint, Kása Dániel, Németh Botond, Moldován Ábrahám, Szegedi Péter, Demeter Bálint, Kerekes Krisztián, Mészáros Richárd, Páncél Dániel

Műegyetem: Katona József - Harsányi Balázs, Varga János, Verschitz Péter, Godány Ferenc, Tibold Gergely, Csillag Péter, Fazekas Zsolt, Komjáthi Bálint, Lukács Kristóf, Almási Áron Cserék: Bakó Máté, Kerekes Miklós, Ridl Attila, Mohamed P., Ümer T. Ali, Diassep

Céró Bálint (BVSC): Jó játékvezetés mellett küzdelmes, jó iram találkozó volt, amelyen egy tizenegyes góllal tudtunk nyerni. Gratulálok ellenfelünknek.

 

2019. február 2.,14 óra: MLTC - ERDÉRT 1-4

Hiába szerzett korán vezetést az MLTC, a rangadón az Erdért fontos és nagy győzelmet aratott.

Gólszerzők: Szécsi Márk ill Szécsi Márk (ÖG), Kobolák Márkó, Bagó József (2)

MLTC: Kostyova Patrik - Denyovszky Mihály, Kiss Bence, Szécsi Márk, Balla Dávid, Nagy László, Laukó János, Kecskeméti Balázs, Tóth Zsolt, Szabó Dominik, Tóth Péter Cserék: Tóth Krisztián, Gál Péter, Horváth Zoltán Erdért: Kiss Tamás - Fahmy Habib Ahmed, Gyalai Péter, Steinmetz Ádám, Palkovics Mihály, Kobolák Márkó, Fizli István, Palkó István, Fekete István, Merza Ábel, Bagó József cserék: Kobolák Péter, Engler Bence, Kállai Dávid, Bozó Ferenc, Kiss IStván, Balla Bertalan, Búzás Gergely

 

Zséli László (MLTC) Nagy csalódás volt a mérkőzés! Ez a TNT úgy néz ki, hogy a bajnokoknak áll.

Steinmetz György (Erdért): 15 perc előnyt adtunk ellenfelünknek. Utána viszont szép győzelmet arattunk. Az öngól kicsit megtörte őket. Több cserénkkel felőröltük őket.

 

tntallas

Megosztom

További cikkeink...

 1. Svantner István tájékoztatása az Ikarusról
 2. NB3-as ellenfelet vert 6-1-re a Gázgyár
 3. Remek játékossal erősített az Issimo
 4. 2-0-ra nyert a Kelen a Pénzügyőr ellen
 5. Folytatódtak a TNT izgalmai - beszámolók, tabellák
 6. Jól néz ki a SZAC új lelátója
 7. Élre állt a BAK Respect a TNT kiemelt ligájában
 8. Hóban is gólzápor volt a TNT-n
 9. A Metis lett a BLSZ Női Teremtorna győztese
 10. Élménydús meccseket játszottak a TNT hétközi fordulójában!
 11. Nincs itt hó! Indul a Téli Nagypályás Torna!
 12. Az Airnergy FC nyerte a BLSZ Férfi Felnőtt Téli Teremtornát!
 13. Élő tudósítás a BLSZ Téli Teremtorna döntőjéről!
 14. Élő eredménykövetés és információk a BLSZ Téli Teremtorna középdöntőjéről
 15. Hétvégén eldől, ki nyeri a BLSZ Téli Teremtornát!
 16. Véget értek a BLSZ Téli Teremtorna selejtezői
 17. Hírek a BLSZ életéből
 18. Varga László lett az Ikarus edzője!
 19. Ez most nem jött be! Fejér megye ellen kikapott a Budapest válogatott
 20. Friss! Sorsoltak a Budapest Kupában!
 21. Döntetlen a Kelen és a REAC rangadóján! A palotai csapat lett az ősz bajnoka!
 22. A BLSZ Téli Teremtorna menetrendje és eredményei
 23. Az őszi bajnoki címről dönt a Kelen és a REAC rangadója!
 24. A Puskás Akadémiával és Fejér Megyével is megküzd a Budapest Válogatott - Kész a keret
 25. November 27-én sorsolnak a Budapest Kupában
 26. Újra régi a Gázgyár!
 27. Fontos győzelmet aratott a Csep-Gól az Építők ellen!
 28. 860 perce nem kaptak gólt! Élen az ünneplő REAC!
 29. BLSZ1. Jön a 14. forduló
 30. Scheffer Bence Bödés befejezésével nyert a Svábhegy
 31. A 13. forduló következik a BLSZ1-ben!
 32. BLSZ1. Jön a 12. forduló
 33. Pénzdíjas lesz a TNT kiemelt csoportja!
 34. A Kelen egy Építők elleni hetessel tért vissza az élre
 35. Vízművek-győzelem Budafokon
 36. Döntetlenezett az Újpest II. és a REAC
 37. BLSZ2. Jön a 11. forduló
 38. BLSZ1. Jön a 11. forduló
 39. Egygólos, hősies törökbálinti siker Kelenföldön
 40. BLSZ1. Jön a 10. forduló
 41. Groppioni kifogott a SZAC támadóin!
 42. Molnár Zoltán lett a Gázgyár új edzője
 43. BLSZ2. Jön a 9.forduló
 44. BLSZ1. Jön a 9. forduló
 45. Az aradi vértanúkra emlékeztek a Vízművek szurkolói, a csapat pedig újra győzött
 46. Lemondott a Gázgyár többszörös bajnok edzője
 47. A BVSC ellen is veretlen maradt a Hidegkút
 48. Döntetlen a Kelen - Újpest rangadón
 49. Mesteri gondolatok a BLSZ1. 7. fordulója előtt
 50. Remek volt az MLTC, mégis nehezen nyert a MUN ellen
 51. Egy góllal nyert az Érd a BVSC ellen!
 52. 53. percig gólt sem kapott a Vízművek a Mezőkövesd ellen!
 53. A SZAC büszke lehet a Békéscsaba elleni teljesítményre!
 54. MK: Vízművek - Mezőkövesd, SZAC - Békéscsaba, BVSC - Érd
 55. BLSZ TOTÓ 10+1 Tippelj a 6. fordulóra
 56. Mesteri gondolatok a BLSZ1. 6. fordulója előtt.
 57. A Siketek volt kapusa imádja a futballt!
 58. Újra záporoznak a REAC-gólok
 59. Félbeszakadt a Pénzügyőr II - MUN
 60. Ötössel bizonyított a Budafok
 61. A Csep-gól a második félidőben fordított az Újbuda otthonában
 62. BLSZ Totó 10+1 Tippelj az 5. fordulóra
 63. Mesteri gondolatok a BLSZ1. 5. fordulója előtt
 64. Sorsoltak a Budapest Kupában
 65. A Budapest Kupa 1. fordulójának eredményei - Jön a sorsolás!
 66. Megtört az átok, felszabadult a REAC
 67. Sportpszichológus segíti a Csep-Gólt
 68. Dr. Hevesi Györgyöt ünnepelte az Építők!
 69. A Budapest Válogatott BVSC elleni kerete
 70. Több mint 70 percet emberhátrányba játszva nyert a TF!
 71. BLSZ Totó 10+1. Tippelj a 4. fordulóra!
 72. Friss! NB-s ellenfeleket kaptak a BLSZ-es csapatok a Magyar Kupában!
 73. Valamit nagyon jól csinálnak Kelenvölgyben
 74. 3 meccs 7 pont! Jól kezdte a bajnokságot a Csep-Gól ellen fordító RAFC
 75. A Vízművek már le is győzte az edzőt váltó, de gólképtelen REAC-ot
 76. 2-0-ról állt talpra az Újpest a Gázgyár ellen
 77. Pro Licences edzőt igazolt a MUN SE!
 78. Megvédte címét a Kinizsi! Véget ért a III. Nyári Nagypályás Torna
 79. BLSZ Totó 10+1 Tippelj a 3. fordulóra!
 80. BLSZ TOTÓ 10+1! Tippelj a BLSZ meccseire!
 81. Meglepetések a BLSZ1-ben! Csep-Gól – REAC 0-0, SZAC – Újpest II 3-3
 82. Hihetetlen fordulatok után nyert 5-4-re a Pestszentimre II
 83. Kelen ötös Budafokon!
 84. A bajnokságban az Építők volt a jobb!
 85. Nehezen gyűrte le a BVSC a Törökbálintot
 86. Döntetlen és páros kiállítás Palotán
 87. Magyar Kupa: a Vízművek, a SZAC és a BVSC akár NB1-es ellenfelet is kaphat!
 88. Boldizsár Imre vastapsot kapott a BLSZ évadnyitóján
 89. Sorsoltak a Budapest Kupában
 90. Újra!! BLSZ TOTÓ 10+1! Tippelj a BLSZ meccseire!
 91. Magyar Kupa: Meglepetések után jön az utolsó BLSZ-es forduló
 92. A Magyar Kupa BLSZ-es ágának 2. fordulója jön!
 93. Nehezen bírtak egymással a BLSZ-esek a Magyar Kupa 1. fordulójában
 94. Csoportbeosztás BLSZ1-től BLSZ4-ig!
 95. A Magyar Kupával indul a BLSZ-es szezon! Időpontok!
 96. A Pestszentimréből az NB3-ba igazolt a Budapest Válogatott támadója
 97. Könyvbemutatót tartott a BLSZ!
 98. Kisorsolták a Magyar Kupa BLSZ-s fordulóit
 99. Sikeres volt az elektronikus nevezés! A szövetség és a csapatok is tartották a határidőt!
 100. Magyar Kupa: BLSZ-es sorsolás

Ez az oldal a jobb böngészési élmény elérése érdekében cookie-kat (süti) használ. Az oldal további böngészésével, illetve az "Elfogad" gomb megnyomásával hozzájárulsz a cookie-k használatához.