Keress archív híreink közt!

Budapest csapatai:

Statisztika:

Köszönjük a csapatok nevében is!

statbpvalkom3

Az utolsó forduló utáni héten a Budapest válogatott tagjainak még két izgalmas mérkőzésük lesz, először az NBIII-as Puskás II-vel majd Fejér megye legjobb amatőr labdarúgóiból álló válogatottal küzd meg csapatunk!

 

2018.11.27 Kedd    Budapest válogatott - Puskás Akadémia II.   

BMTE Sporttelep műfű

 

2018.12.02. Vasárnap 11:00     Fejér Megye - Budapest válogatott

 Martonvásár

 

A BUDAPEST VÁLOGATOTT kerete :

 

Harsányi Dániel (BMTE)

Ambruzs Szabolcs (Csep-Gól),

Balogh Péter (ASR Gázgyár),

Lajos László (ASR Gázgyár),

Lóska Csaba (ASR Gázgyár),

Scheiber Bence (ASR Gázgyár),

Bakó Krisztián (Kelen)

 

Erdei Péter (PSK),

Nagy Gergő (PSK),

Orczy Kristóf (1908 SZAC),

Csillag András (Svábhegy FC),

Zubány Miklós (Testvériség),

Pálmai Zsolt (Testvériség),

Kaszala Patrik (Testvériség),

Müller Rudolf (BVSC),

Szabó Ádám (BVSC),

Somodi Ádám (BVSC),

Oláh Zoltán (BVSC),

Kayali Viktor (Unione FC)

Megosztom

bk201823

A Budapest Kupa 3. fordulójának nyilvános sorsolására 2018. november 27-én 10 órától kerül sor az MLSZ Budapesti Igazgatóságon.
Helyszín: V. kerület Curia utca 3. 4. emelet 3. tárgyaló

Megosztom

Bővebben...

asr kelen2018

Megérdemelt győzelmet aratott a forduló előtt listavezető Kelen ellen az ASR Gázgyár csapata, amely legutóbbi hat meccséből ötöt megnyert, egyen pedig döntetlenre végzett.

 

ASR Gázgyár - Kelen 2-0

BLSZ1. 14. forduló

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT!

 

Remekül kezdett a Gázgyár a Kelen ellen, és már a mérkőzés első perceiben egy lesgólig jutott. Az óbudai csapat vezetésére azonban így se kellett sokat várnia a szurkolóinak, Balló Harold beadásába Balogh Péter csúsztatott bele, a csúsztatásra Lajos László érkezett és a kapuba fejelte a labdát. A szünet előtt az előnyt tovább tudta növelni a remekül játszó Gázgyár, Ivancsó Dávid tette Miklósvári Kornél elé labdát, aki 14 méterről bevette a Kelen kapuját. A második játékrészben is a hazaiak akarata érvényesült, és még egy kapufáig is eljutott, de végül maradt a megérdemelt 2-0-s sikerük.
A Molnár Zoltánnal továbbra is veretlen és motmár az elmúlt évekhez méltó teljesítményt nyújtó Gázgyár ezzel feljött a 6. helyre.

A Kelen a 15. fordulóban mostani veresége ellenére is az őszi első helyért játszhat a palotaiak ellen. Ez pedig óriási bravúr!

 

Fotó: Kanizsay Zoltán

Kivonat: asrgazgyar.fw.hu

Megosztom

foto epitok

Már 3-0-ra is vezetett a Csep-Gól a 43.sz. Építők ellen a Budapest I. osztály 14. fordulójában, végül szoros, de nagyon értékes 3-2-es győzelmet aratott közvetlen riválisa felett.

 

fotó: 43szepitoksk.hu videó: Murár Ferenc

Megosztom

kisstamas 100 gol

A REAC annak a friss hírnek a tudatában léphetett pályára, hogy a Kelen 2-0-s vereséget szenvedett a Molnár Zoltán vezetőedzővel megtáltosodó Gázgyár otthonában, így ha nyer, akkor az élről várja majd az őszi utolsó fordulót.
A mérkőzés előtt Kiss Tamást köszöntötték a hazaiak 100 REAC-ban lőtt gólja okán. A népszerű játékos a pályán jó játékkal hálálta ezt meg.

 

REAC - Pestszentimre 2-0

BLSZ1. 14. forduló

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT!


Jól kezdtek a hazaiak és számos kihagyott lehetőség után a 34. percben Kiss Tamás szöglete után a gólfelelős Kasza Dániel fejesével meg is szerezték a vezetést. Négy perc múlva gyakorlatilag a mérkőzést is eldöntötték Kiss Tamás indítása után, ezúttal Kasza Dániel a közvetlen előkészítésben vállalt szerepet, remek beadása után Töröcsik Bence lőtt közelről a kapuba.


A 2-0-s előny az erőviszonyok, és annak tudatában, hogy a REAC kapuját utoljára két hónapja sikerült bevenni ez maximálisan elegendő előnynek tűnt a mérkőzés megnyeréséhez.
Nem is fordult a játék képe ugyanakkor a hazaiak a második félidőben már csak kihagyott helyzetekig jutottak benne két kapufával.
A REAC győzelmével a Kelen elleni rangadó előtt átvette a vezetést a tabellán, és sorozatban 9. (!) meccsét játszotta le, amelyen nem rezdült meg a hálója. Mindösszesen két csapattól kaptak gólt az eddig lejátszott 14 találkozójukon, a Vízművektől és a SZAC-tól. Hol van már a bajnokság eleji botladozás…

Megosztom

blsz1 14

Újbuda - Unione

Az Újbuda múlt héten az Ikarus ellen megszerezte első pontját, ez most akár lendületet is adhat neki, de a Vízművek ellen az előző körben bravúrosan fordító Unione nehéz falat lesz számára.

 

Svábhegy – RAFC

Jól szerepel Bajzik József csapata, múlt héten a Csep-Gólt győzték le, és a RAFC-ot 7 ponttal előzik, a várhatóan döntetlen közeli mérkőzés esélyesei inkább ők jelenleg.

 

Gázgyár – Kelen

A Gázgyár veretlen új edzőjével, Molnár Zoltánnal, és a Kelen ellen is szeretné megtartani ezt az újkori veretlenséget. A vendégek is rendkívül motiváltak lesznek, mert ha nyernek akkor pontelőnyből játszhatják le a REAC elleni őszi utolsó fordulós csúcsrangadót!

 

1908 SZAC – Ikarus

A Budafokon is nyerni tudó újonc jelenleg sokkal jobb állapotban van, mint ellenfele, így a hazai siker nem lenne meglepő.

 

Vízművek – Újpest

Az újpesti rangadón sok ismerős fog találkozni. Mindkét csapat rendkívül motivált lesz, a találkozó pedig háromesélyes, és várhatóan sokgólos izgalmas csatát hoz.

 

Csep-Gól – Építők

Tizenegy ponttal áll mindkét csapat, és egyiknél sem az elégedettség honol jelenleg, egy győzelem sokat segítene a kedélyállapotukon, erre mindkét csapatnak ugyanannyi esélyt mérünk.

 

Budafok – Testvériség

A nagyjából azonos erősségű csapatok meccse jó kis rangadót ígér. Mindkét fél a felső tízbe tartozik a tabellán, a győztes akár feljebb is körül nézhet majd.

 

REAC – Pestszentimre

Nehéz elképzelni, hogy a remek formában lévő REAC-ot meg lehet lepni.

 

Megosztom

svabhegy csep gol

A Csep-Gól szerzett vezetést , amikor Fazekas János a 20. percben parádésan robbant be egy beadásra.

A vendégek előnye csak az első félidő végéig tartott ki, Heller Máté a 48. percben egyenlített. A 64. percben pedig jött Scheffer Bence, aki úgy állt be háttal a kapunak a labdával, majd fordult le védőjéről, ahogy Böde Dániel szokott, majd a befejezése is tökéletesre sikerült.

 

Svábhegy FC - Csep-Gól FC 2-1

BLSZ1. 13. forduló

 

Videó: Murár Ferenc

Megosztom

blsz1 13

 

Csep-Gól - Svábhegy

Mindkét csapat erős ellenféllel játszott az elmúlt héten, és sem a Hegyvidéknek a REAC ellen, sem a Csep-Gólnak az Újpest ellen nem sikerült a bravúr, sima vereségeket szenvedtek. Egymás ellen viszont kiélezett harc várható, a kupában a csepeliek nyertek, most a hazaiak tűnnek esélyesebbnek, de a döntetlen a legvalószínűbb kimenetel.

 

Újpest II - RAFC

Az Újpest és a RAFC a munkanapon küzd meg egymással. Minden a hazaiak mellett szól, nagy bravúr lenne a rákosszentmihályi pontszerzés.

 

Unione - Vízművek

Egy igazi felsőházi rangadó lesz, ahol a kimenetel megjósolhatatlan, a hazaiakat érezzük valamivel esélyesebbnek, de a remek formában lévő Vízművek van olyan jó, hogy megnyerje ezt a meccset is. Döntetlent most kizárnánk.

 

BMTE II - 1908 SZAC

A Budafok a múlt héten második félidőben nyújtott remek játékával átgázolt az Újbudán. A Gázgyár ellen ikszelő SZAC nehezebb ellenfél lesz, háromesélyes a találkozó, amelyet könnyen lehet, hogy a nagyobb akarat dönt majd el.

 

Ikarus - Újbuda

Mindkét csapat csalódás eddig ezen az őszön, de a hazaiak most valószínűleg javítani fognak aktuális megítélésükön.

 

43.sz.Építők - REAC

Az Építők a múlt héten fontos győzelmet aratott egy kis önbizalmat adva magának, pechére most viszont a legfőbb bajnokesélyessel fog játszani, amelynek kötelező ez a győzelem.

 

Gázgyár - Testvériség

A forduló egyik legjobb meccsének ígérkezik az új edzőjével eddig remekül szereplő Gázgyár, és a két vereség után most már sikerreéhes Testvériség csatája. A hazaiak az esélyesebbek, de nagyon sokat kell tenniük azért, hogy a 3 pontot megszerezzék.

 

Kelen - Pestszentimre

Az elmúlt években volt, hogy rangadó volt ez a párosítás, most viszont nem az, és a vendégek részéről bravúr

 

 

Megosztom

blsz1 12

RAFC – Unione

2018.10.31 19:30

A RAFC 1-0-s vereséget szenvedett az Ikarus elleni rangadón, az Unione viszont a remek formában lévő Aribi Hassan góljával nyerni tudott a Csep-Gól ellen. Ha erre a hétközi meccsre jól állnak fel a vendégek, akkor jó eséllyel ők menetelhetnek tovább.

 

Újbudai FC Voyage – BMTE II

2018.10.31 19:45

Az Újbuda továbbra is első pontjaira vár, de ha a Budafok hozza, amit tud, akkor ezeket nem most fogja megszerezni.

 

1908 SZAC – ASR Gázgyár

2018.11.02 11:00

A 2018-as Budapest Kupa elődöntőjében találkoztak egymással utoljára, akkor a 1908 SZAC egy hajrában szerzett góllal, döntetlennel kiejtette akkor még magasabb osztályú ellenfelét.

Most már egy osztályban van a két csapat, és mindkettő nagyon jó formában van, bár a SZAC-nak vannak hiányzói, így is háromesélyes a mérkőzés.

 

REAC – XII. Kerület Svábhegy

2018.11.02 20:00

A Svábhegy már több felsőházas csapatot megviccelt, de most a REAC sikerére tippelnénk, amelynek mindenképpen javítania kell az Újpest elleni döntetlen után.

 

Testvériség – Kelen SC

2018.11.03 13:30

A Kelen kiütötte az Építőket, de a Testvériség otthonában várhatóan nehezebb dolga lesz, ha viszont az első helyen szeretne maradni, ezt a meccset mindenképpen nyernie kell.

 

Fővárosi Vízművek – Ikarus

2018.11.03 13:30

A Vízművek jól játszott a Budafok ellen és nyerni tudott, hasonló formát mutatva jó eséllyel győzhet a Horváth Krisztián, csapatkapitány nélkül felálló Ikarus ellen.

 

Pestszentimre – 43.sz.Építők

2018.11.03 13:30

A Pestszentimre jelenleg a 15., most egy olyan meccs jön számára, amin akár nyerhet is, és akkor helyet cserél az Építőkkel.

 

Csep-Gól – Újpest II.

11.04. 13:30

A Csep-Gól bárki ellen képes a bravúrra, ettől függetlenül a hazaiak az esélyesebbek a sikerre.

Megosztom

tnt2019

 

Elindult a nevezés a Téli Nagypályás Teremtornára. A torna az elmúlt évekhez hasonlóan egy kiemelt, és egy normál csoportban kerül megrendezésre. A nevezési díj 105000 ft, amely továbbra is két részletben fizethető!

Az első részlet (55 000 Ft) nevezéskor fizetendő, a második részletet a torna kezdéséig kell megfizetni!

A kiemelt liga első alkalommal pénzdíjas lesz!

Az 1.helyezett 100 000 Ft, a 2. helyezett 60 000 Ft a 3.helyezett 40 000 Ft díjazásban részesül.

A kiemelt ligába jelentkezők egy hétközi fordulót játszanak,időpontok:01.15.kedd-01.16.szerda-01.17.csütörtök.-kezdés 18.óra.

Minden a TNT-ét érintő friss információ a csillaghegyimte.hu oldalon megtalálható.

Megosztom

kelenfotokanizsay

 

A múlt héten SZAC elleni veresége miatt hosszú idő után elhagyta a bajnokság első helyét a bajnokság eddigi meglepetéscsapata, a Kelen SC. A 2. pozíció azonban csak egy hétig tartott, miután az Újpest 2-vel döntetlenezett a REAC, a Kelen egy Építők elleni hetessel visszavette az előnyt.

 

Kelen SC - 43.sz. Építők 7-0

BLSZ1. 11. forduló

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT


Ahogy a beharangozóban írtuk jelenlegi állapotában a hazai csapat volt a mérkőzés esélyese, és ennek megfelelően Zsiborás Zalán közelről belőtt labdájával meg is szerezte a vezetést. Három perc múlva megduplázta előnyét a hazai csapat, a Budapest válogatottban is rendre helyet kapó Bakó Krisztián, egy laposan bepasszolt labdát 8 méterről lőtt a kapuba. A félidő végén megtoldotta előnyét a Kelen, ezzel gyakorlatilag eldöntve a meccset Egy kontratámadás végén Kádár Máté kicselezte védőjét majd a hosszú felső sarokba lőtt.
A szünettől aligha lehetett nagy fordulatot várni, és nem is jött, hanem folytatódott a hazai gólzápor. A 62. percben Koós Bálint a kapujából kifutó Haraldseid kapus mellett eltolta a labdát, majd az üres kapuba lőtt. Két perc múlva 5 lett az előny, egy szép támadás végén ismét Koós Bálint volt a befejező.
10. perc múlva a hazaiak házigólkirálya is megszerezte szokványos gólját, Balogh Bence 16 méterről lőtt a bal alsóba. A végső csapaást a 74. percben adta meg a zöld-fehér csapat, egy szöglet után a két perce pályán lévő Bodnár Máté fejelt 6 méterről a kapuba. 7-0

 

fotó: Kanizsay Zoltán

Megosztom

bmte ii vizmuvek

bmteii vizmuvek2

Jó mérkőzésnek ígérkezett a kezdeti nehézségek után remek eredményeket produkáló Budafok II. és az élbolyba tartozó Vízművek találkozója a BLSZ1. 11. fordulójában.

Megosztom

Bővebben...

ujpestreac1

ujpestreac100

 

Újpest - REAC 0-0 (0-0)

BLSZ1. 11. forduló

 

A forduló rangadóját az Újpest II. és a REAC játszotta a BLSZ1-ben. A csapatok jó iramban kezdték a mérkőzést, amelyen a forduló előtt listavezető, és remek formában lévő REAC próbált támadóbban fellépni, de a korábbi utánpótlás válogatott kapussal felálló, jól megszervezett hazai védelem ellen nem volt könnyű dolguk. Sok gólt amúgy sem lehetett várni, hiszen a REAC a bajnokság során eddig mindössze hármat kapott, és az Újpest 10 elszenvedett találata sem számít soknak. Az első igazi lehetőségre a félidő végéig kellett várni, ekkor Kasza Dániel (REAC) lőtt éles szögből, de Banai Dávid védeni tudott. Aztán a szünet után azonnal megszerezhette volna a vezetést a REAC, Kiss Tamás egy szép támadás végén 17 méterről majdnem betekerte a labdát a kapuba, de pechére a kapufáról kifelé pattant a labda. Ezután két szöglet jelentett komolyabb veszélyt, előbb egy újpesti fejest fejeltek ki a gólvonalról a 60. percben, majd negyedóra múlva, a túloldalon történt meg ugyanez. A hajrában veszélyesebben játszott a REAC, de a végén a hazai csapat is maga javára fordíthatta volna a találkozót, ha Tóth Dániel védésével nem igazolja, hogy helye van a kapuban.

Az Újpest II a REAC ellen is megtartotta veretlenségét, és így elégedett lehet, ahogy a REAC sem lehet teljesen boldogtalan az egyik legszervezettebb ellenfele elleni döntetlennel. Ugyanakkor annak egyik csapat sem örülhet, hogy az 1 szerzett pont miatt visszább estek a tabellán. A palotaiak visszacsúsztak a második helyre, a lila-fehérek pedig jelenleg az ötödikek, igaz a ponthátrány nem jelentős.

Megosztom

További cikkeink...

 1. BLSZ2. Jön a 11. forduló
 2. BLSZ1. Jön a 11. forduló
 3. Egygólos, hősies törökbálinti siker Kelenföldön
 4. BLSZ1. Jön a 10. forduló
 5. Groppioni kifogott a SZAC támadóin!
 6. Molnár Zoltán lett a Gázgyár új edzője
 7. BLSZ2. Jön a 9.forduló
 8. BLSZ1. Jön a 9. forduló
 9. Az aradi vértanúkra emlékeztek a Vízművek szurkolói, a csapat pedig újra győzött
 10. Lemondott a Gázgyár többszörös bajnok edzője
 11. A BVSC ellen is veretlen maradt a Hidegkút
 12. Döntetlen a Kelen - Újpest rangadón
 13. Mesteri gondolatok a BLSZ1. 7. fordulója előtt
 14. Remek volt az MLTC, mégis nehezen nyert a MUN ellen
 15. Egy góllal nyert az Érd a BVSC ellen!
 16. 53. percig gólt sem kapott a Vízművek a Mezőkövesd ellen!
 17. A SZAC büszke lehet a Békéscsaba elleni teljesítményre!
 18. MK: Vízművek - Mezőkövesd, SZAC - Békéscsaba, BVSC - Érd
 19. BLSZ TOTÓ 10+1 Tippelj a 6. fordulóra
 20. Mesteri gondolatok a BLSZ1. 6. fordulója előtt.
 21. A Siketek volt kapusa imádja a futballt!
 22. Újra záporoznak a REAC-gólok
 23. Félbeszakadt a Pénzügyőr II - MUN
 24. Ötössel bizonyított a Budafok
 25. A Csep-gól a második félidőben fordított az Újbuda otthonában
 26. BLSZ Totó 10+1 Tippelj az 5. fordulóra
 27. Mesteri gondolatok a BLSZ1. 5. fordulója előtt
 28. Sorsoltak a Budapest Kupában
 29. A Budapest Kupa 1. fordulójának eredményei - Jön a sorsolás!
 30. Megtört az átok, felszabadult a REAC
 31. Sportpszichológus segíti a Csep-Gólt
 32. Dr. Hevesi Györgyöt ünnepelte az Építők!
 33. A Budapest Válogatott BVSC elleni kerete
 34. Több mint 70 percet emberhátrányba játszva nyert a TF!
 35. BLSZ Totó 10+1. Tippelj a 4. fordulóra!
 36. Friss! NB-s ellenfeleket kaptak a BLSZ-es csapatok a Magyar Kupában!
 37. Valamit nagyon jól csinálnak Kelenvölgyben
 38. 3 meccs 7 pont! Jól kezdte a bajnokságot a Csep-Gól ellen fordító RAFC
 39. A Vízművek már le is győzte az edzőt váltó, de gólképtelen REAC-ot
 40. 2-0-ról állt talpra az Újpest a Gázgyár ellen
 41. Pro Licences edzőt igazolt a MUN SE!
 42. Megvédte címét a Kinizsi! Véget ért a III. Nyári Nagypályás Torna
 43. BLSZ Totó 10+1 Tippelj a 3. fordulóra!
 44. BLSZ TOTÓ 10+1! Tippelj a BLSZ meccseire!
 45. Meglepetések a BLSZ1-ben! Csep-Gól – REAC 0-0, SZAC – Újpest II 3-3
 46. Hihetetlen fordulatok után nyert 5-4-re a Pestszentimre II
 47. Kelen ötös Budafokon!
 48. A bajnokságban az Építők volt a jobb!
 49. Nehezen gyűrte le a BVSC a Törökbálintot
 50. Döntetlen és páros kiállítás Palotán
 51. Magyar Kupa: a Vízművek, a SZAC és a BVSC akár NB1-es ellenfelet is kaphat!
 52. Boldizsár Imre vastapsot kapott a BLSZ évadnyitóján
 53. Sorsoltak a Budapest Kupában
 54. Újra!! BLSZ TOTÓ 10+1! Tippelj a BLSZ meccseire!
 55. Magyar Kupa: Meglepetések után jön az utolsó BLSZ-es forduló
 56. A Magyar Kupa BLSZ-es ágának 2. fordulója jön!
 57. Nehezen bírtak egymással a BLSZ-esek a Magyar Kupa 1. fordulójában
 58. Csoportbeosztás BLSZ1-től BLSZ4-ig!
 59. A Magyar Kupával indul a BLSZ-es szezon! Időpontok!
 60. A Pestszentimréből az NB3-ba igazolt a Budapest Válogatott támadója
 61. Könyvbemutatót tartott a BLSZ!
 62. Kisorsolták a Magyar Kupa BLSZ-s fordulóit
 63. Sikeres volt az elektronikus nevezés! A szövetség és a csapatok is tartották a határidőt!
 64. Magyar Kupa: BLSZ-es sorsolás
 65. Elfogadott nevezések BLSZ1-től BLSZ4-ig
 66. Nem sikerült a feljutás a REAC-nak
 67. Az osztályozó első meccsén 0-0-t játszott a REAC
 68. Távozott a PSK ambiciózus edzője
 69. Megnyerte a komáromi tornát a Budapest Válogatott
 70. Sportmap, applikáció sportkedvelőknek
 71. Könyv a Gázgyárról!
 72. BLSZ2: Bajnok lett a SZAC, másodikként feljutott a Csep-Gól!
 73. Nyert a Pénzügyőr, ha a REAC feljut, nem lesz plusz kieső a BLSZ1-ből!
 74. BLSZ2. Jön az utolsó forduló
 75. Búcsúmeccsét játszotta Takács Zoltán, a Kelen hűséges ereje
 76. Megizzadt a Pénzügyőr II ellen, de Groppioni célegyenesbe rúgta a Csep-Gólt a BLSZ2-ben!
 77. BLSZ1. Jön a 29. forduló
 78. BLSZ2. Jön a 29. forduló
 79. Gólgazdag meccsen nyert a Pénzügyőr II az RTK ellen
 80. 1908 SZAC - Csep-Gól 0-1 Videó
 81. A Csep-Gól óriási lépést tett a BLSZ I-be jutás felé!
 82. A REAC lett a BLSZ I. bajnoka!
 83. BLSZ2. Jön a 28. forduló
 84. BLSZ1. Jön a 28. forduló
 85. A Hegyvidék nyerte a pótolt meccset az Újbuda ellen
 86. 117 éve a 33 FC nyert kiütéssel, most a BEAC
 87. NBIII: a THSE a hajrában legyőzte a Pénzügyőrt a kiesési rangadón!
 88. A REAC kezében a bajnoki cím!
 89. BLSZ2. Jön a 27. forduló
 90. BLSZ1. Jön a 27. forduló - aranyrangadóval
 91. Hasznos edzőmeccsen döntetlenezett a komáromi tornára készülő Budapest Válogatott
 92. Ez durva! Elképesztően nagy gólok estek a BLSZ4-es meccsen!
 93. A 3. Női Budapest Kupa díjátadója
 94. Mesternyolcas a BLSZ2-ben! Kiss Gyula nyolcszor talált be!
 95. 73 éves kapus védett a BLSZ3-ban, fia és unokája is a pályán volt!
 96. Budapest Kupa: teljes felvétel kommentárral, interjúkkal, díjátadókkal! Jó szórakozást!
 97. BLSZ2. Jön a 26. forduló
 98. BLSZ1. Jön a 26. forduló
 99. Vasas II. a BLSZ1-ben?!
 100. A Budapest válogatott kerete

Ez az oldal a jobb böngészési élmény elérése érdekében cookie-kat (süti) használ. Az oldal további böngészésével, illetve az "Elfogad" gomb megnyomásával hozzájárulsz a cookie-k használatához.